Fotoshoot Almere

Op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot Almere e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor pure & spontane fotografie tegen een betaalbare prijs.

Wil je foto’s van je kind(eren), van je pasgeboren baby’tje, van jouw en je geliefde of gewoon lekker van jezelf? Bij Perfect Portret kun je terecht voor alle soorten fotoshoots. Hieronder lees je de mogelijkheden voor een fotoshoot in Almere bij Perfect Portret.

Fotoshoot Almere: wat voor fotoshoot kan ik boeken?

Bij Perfect Portret kun je terecht voor de volgende soorten fotoshoots in Almere:

Hiernaast kun je bij Perfect Portret terecht voor foto-partijtjes en bruidsfotografie.

Fotoshoot Almere: waar vinden fotoshoots plaats?

Fotograferen doe ik het liefst op buitenlocaties. Daar waar je het snelst jezelf kunt zijn, want in een studio kan soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Ik vermijd hierdoor ook extreem geposeerde houdingen en ga op een informele manier te werk.

Fotoshoot Almere: waar vind je deze locaties?

Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Almere natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor fotoshoots. Enkele voorbeelden:

  • Speeleiland Zeearendnest in de Oostvaardersbuurt (Almere-Buiten). Een waar paradijs voor jonge kinderen met houten huisjes, bruggen en loopbalken. En een natuurlijke omgeving met veel hout, waarbij op foto’s jouw kind er uit springt. Ook zeer geschikt voor families!
  • Stadshart Almere is meer dan geschikt voor een leuke fotoshoot. Genoeg mogelijkheden met de vele smalle straatjes, mooie gebouwen en speelse pleinen. Eigentijds & stoer!
  • Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor fotografie midden in de natuur. Naast bossen en grote grasvlaktes, vind je hier een kinderboerderij, houten speelbruggetjes, kassen en een doolhof.
  • Het Beatrixpark in Almere is een combinatie van natuur & stoerheid. Bos, water en bruggetjes versus graffiti in het skatepark voor stoere beelden.
  • Wil jij een fotoshoot die ‘zomer’ uitstraalt? Boek dan een fotoshoot op het Almeerderstrand.

En er is natuurlijk meer in Almere! Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past.

Fotoshoot Almere: kan dat ook in een studio?

Nee, helaas. Ik heb er bewust voor gekozen om enkel op locatie te fotograferen. Ik ben dol op het natuurlijk licht én klanten zijn meestal relaxter in een natuurlijke omgeving.

Fotoshoot Almere: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot in Almere boek je al vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot in Almere e.o. >>

Perfect Portret, fotoshoot AlmereP.S. Perfect Portret is ook in andere plaatsen beschikbaar voor fotoshoots. Niet alleen in andere plaatsen in Flevoland (o.a. Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn).