Werkwijze

 

Werkwijze

Hoe het werkt voor, tijdens en na de fotoshoot

Wil je een fotoshoot boeken en ben je benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Hieronder vind je in het kort mijn werkwijze. Mocht je desondanks nog vragen hebben dan kun je mij natuurlijk altijd benaderen.

Voor de fotoshoot

Zodra je er van overtuigd bent dat je mij wilt inhuren voor een fotoshoot kun je contact met me zoeken en je wensen aangeven. Heb je een voorkeursdag in gedachte, heb je een specifieke locatie waar je foto’s wilt nemen? Ik leg graag mijn agenda naast je wensen.

Als we er uit zijn wanneer het wordt, waar we de fotoshoot doen én welk fotopakket je wilt, stuur ik je een offerte. Zodra je hiermee akkoord gaat, plannen we de fotoshoot definitief in.

Tijdens de fotoshoot

De gereserveerde tijd is volledig jouw tijd! Je bent vrij om aan te geven wat je graag wilt en ik sta daar altijd voor open. Tussendoor zal ik je ook af en toe foto’s laten zien op mijn camera, zodat je gevoel krijgt bij de foto’s die ik maak.

Bij kleine kinderen geldt dat ik ze vooral de tijd geeft. Het is niet erg als je kind niet meteen goed gaat zitten/staan. Ik ga spelenderwijs met ze naar een resultaat toe werken. Zo zorg ik ervoor dat ze de fotoshoot niet als iets ervaren dat ze moeten. Zij moeten het bovenal leuk vinden. Pas dan krijg je natuurlijke foto’s!

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie en bewerk deze waar nodig. Als ik deze selectie en bewerking klaar heb (binnen drie weken) krijg je een link toegezonden met een gallery (beveiligd met een wachtwoord). Je kunt dan je keuze maken uit de foto’s.

Wil je meer foto’s dan het aantal dat bij het pakket in zitten? Je kunt altijd extra foto’s bestellen. Binnen drie weken na je keuze (of na aanvullende betaling in het geval van extra foto’s) zullen de foto’s per downloadlink aangeleverd worden.

Ben je geïnteresseerd in trouwfotografie? Bekijk mijn werkwijze voor trouwfotografie.

Enthousiast geworden & een fotoshoot inplannen?

Neem contact met me op