Foto’s bestellen

 

Foto's bestellen

Mooie fotoproducten van jouw fotoshoot

Bij een fotoshoot lever ik digitale bestanden, zodat je zelf kan afdrukken waar je wilt en zo vaak als je wilt. Logischerwijs krijg ik wel vaak de vraag: “Maar waar kan ik goede foto’s bestellen?”

Opgelost! Speciaal voor jou heb ik een handige service, waarbij je foto’s van goede kwaliteit bestelt tegen een fijne prijs. En ook toffe andere fotoproducten trouwens. Je leest er hier alles over.

Waarom deze service?

Waar je vroeger met negatieven naar de fotowinkel ging, kun je nu overal online je foto’s laten afdrukken. De vraag is alleen: hoe weet je zeker dat je goede foto’s krijgt en voor welke prijs krijg je goede foto’s?

Door het digitale leveren van bestanden geef ik het drukwerk (deels) uit handen. Afdrukken maken van de foto’s kan in principe overal, maar je kunt het beste je foto’s laten afdrukken bij laboratoria die gaan voor optimale kwaliteit. Het kan namelijk voor komen dat als je zelf elders de foto’s laat afdrukken de kleuren niet helemaal overkomen.

Door het gebruik van deze extra service zul je een hoge kwaliteit krijgen tegen een relatief lage prijs. Verwacht geen € 0,19 cent voor een 10 x 15 foto zoals veel online aanbieders, maar je weet in elk geval zeker dat je goede foto’s (of andere producten) thuisgestuurd krijgt.

Omdat ik een samenwerking heb met deze leverancier krijg ik een klein percentage van de inkomsten over elke bestemming. Door hier te bestellen gun je mij dit extraatje ook. Dank je wel!

Wat kan ik allemaal bestellen?

Ik bestel zelf graag good old foto-afdrukken, maar met deze service is er meer mogelijk. Je kan jouw foto’s ook aan de muur hangen op een canvas en zelfs op hout. Of wil je liever jouw kind of huisdier vereeuwigd zien op een hoesje voor je telefoon?

Ook leuk: voor opa’s en oma’s kan je bijvoorbeeld eenvoudig een fotoboek samenstellen van de mooiste foto’s van de kleinkinderen. En wil je echt gek doen dan laat je jouw favoriete foto op een dekbed printen. Aan jou de keuze!

Foto's bestellen

Hoe bestel ik mijn foto's?

Met praktisch één druk op de knop

Via de eenvoudige bestelknop hieronder ga je naar een online store van de drukker (PicturePresent) waar ik mee samenwerk. Hier kun je je foto’s van de fotoshoot (welke je ontvangen hebt via Wetransfer) eenvoudig uploaden.

Zodra je alle gewenste bestanden hebt geupload, bevestig je je uploads. Binnen enkele minuten ontvang je een unieke link per mail. Tijd om te kijken wat je wilt bestellen. Succes met kiezen!

P.S. Je bent vrij hier ook afdrukken te bestellen van jouw vakantiefoto’s of andere eigen foto’s. Zo weet je zeker dat al je foto’s mooi gedrukt worden. Nu en in de toekomst!

Bestel jouw fotoproducten