Werkwijze trouwfotografie

 

Werkwijze trouwfotografie

Voor, tijdens en na jullie trouwdag

Mijn doel tijdens het fotograferen van jullie bruiloft? Een verhaal vertellen, een verhaal met emotie. En liefde! Een verhaal, een dag, waar jullie met veel plezier achteraf aan terug denken en waarbij de foto’s het bewijs zijn van deze geweldige dag.

Dat kan niet door enkel jullie opdracht aan te nemen en op jullie trouwdag te komen ‘opdraven’. Zowel voor, tijdens als na de bruiloft kan je rekenen op mijn tijd, liefde en expertise. Je leest er hier meer over.

Voor jullie bruiloft

Is er een klik?

Spreekt mijn portfolio jullie aan en zouden jullie graag willen dat ik kom fotograferen op jullie grote dag? In een kennismakingsgesprek – dat bij mij thuis in Almere plaats vindt, in een huiselijke omgeving, met albums bij de hand – zal ik samen met jullie naar jullie wensen kijken.

Waar nodig denk ik ook graag mee over jullie planning, dagboek & eventuele locaties voor de fotoshoot. En bovenal is dit gesprek ook om uit te vinden of we een match hebben. Ik hecht hier veel waarde aan, omdat ik het belangrijk vind dat jullie op de trouwdag 100% relaxed bij mij zijn.

Na afloop ontvangen jullie een offerte maat en uiteraard hoop ik dat deze – samen met een goed gevoel – ervoor zorgen dat jullie voor mij als bruidsfotograaf kiezen. Is dat het geval dan zullen we in de tijd naar jullie bruiloft toe persoonlijk contact houden over de planning, ideeën van jullie kant en mogelijk advies.

Op jullie trouwdag

Echte momenten vastleggen

Ik heb maar één doel tijdens jullie bruiloft: jullie liefde op een onvergetelijke manier vastleggen, zodat jullie jubileum na jubileum met een grote glimlach terug zullen kijken naar deze foto’s. Aan de hand van onze kennismaking & het daaropvolgende contact tot aan de bruiloft heb ik een goed inzicht gekregen in jullie wensen. En al deze wensen zal ik meenemen op de dag zelf.

Als bruidsfotograaf ben ik zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Ik zigzag zo onopvallend mogelijk overal tussen door om elk moment vast te kunnen leggen. Eigenlijk beweeg ik me vooral onder de gasten, zodat je haast niet doorhebt dat je een (bijna) onbekende trouwfotograaf hebt ingehuurd.

De bewonderende blik van de gasten als ze het bruidspaar voor het eerst zien. De tranen van gasten. De liefdevolle blikken van het bruidspaar zelf. Ik probeer het allemaal vast te leggen. Spontaan en zo min mogelijk geposeerd, met als uitzondering natuurlijk jullie fotoshoot. Dan kan het zijn dat is her en der wel een aanwijzing geef.

Na jullie grote dag

Wachten duurt (niet) lang

Als jullie trouwdag eenmaal achter de rug is – en jullie misschien wel genieten van een tropische huwelijksreis – ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen een week ontvang je een sneak preview per e-mail of WhatsApp. Iets waar ik vaak net zo blij van word als het bruidspaar zelf; het is zo leuk om te zien hoe bruidsparen hier op reageren.

De totale reportage duurt iets langer. Met alle aandacht, geduld, expertise en liefde selecteer en bewerk ik de foto’s van de dag. Alle foto’s worden binnen 6 weken digitaal aangeleverd, via een download link. Als je hier voor hebt gekozen, krijg je ook nog een link naar een online gallery die je met vrienden & familie kan delen.

Uiteraard heb je de mogelijkheid om achteraf (of zelfs vooraf) een trouwalbum te bestellen van jullie bruiloft. Ik start het ontwerpproces na oplevering van alle foto’s.

Alle mogelijkheden voor trouwfotografie bekijken?

Meer lezen

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van bruidsparen die je voor gingen
 • Onze mooiste dag moest natuurlijk ook mooi op de foto komen. Na veel (en gezellig!) contact vooraf en uitwisseling van ideetjes wisten we dat het met de foto’s helemaal goed moest komen. De loveshoot voorafgaand aan de grote dag was een succes, fijn om elkaar alvast ‘live’ te leren kennen. Nu mogen wij onze trouwdag keer op keer herbeleven dankzij de mooie foto’s van Laura, die op de dag zelf ook nog eens fijn gezelschap was, voor ons én de gasten. Laura, bedankt voor het vastleggen van zoveel mooie momenten!  
  Sander & Linda
  Sander & Linda
  / trouwfotografie
 • Laura is een erg spontane en sociale fotografe. Haar aanwezigheid op onze grote dag is daarom op geen enkel moment storend geweest. Het was eigenlijk vooral gezellig. De foto's zijn spontaan, sfeervol en zien er geweldig uit. We hebben al veel positieve reacties gehad!    
  Daniëlle & Micha
  Daniëlle & Micha
  / trouwfotografie
 • 12-12-12 zijn wij getrouwd. Wat we zochten voor deze dag was pure fotografie… hoe vind je dat? We hebben het ge-Googled en kwamen op de site van Laura uit. Tijdens het bekijken van de portfolio zien we ineens een bekend boeket. We komen terecht bij foto’s van goede vrienden en de laatste bruiloft waar we zijn geweest! Puur toeval of puur geluk?! Laura heeft tot in de details een levend verslag gemaakt van deze bijzondere dag. Wat een prachtige en pure foto’s hebben wij ontvangen van onze dochters, familie, vrienden en dierbaren op deze dag. Onze dank is groot!
  Marc & Monica
  Marc & Monica
  / trouwfotografie
 • We hebben Laura leren kennen voor onze bruiloft toen we bij haar kwamen voor een loveshoot. Dit verliep al heel erg goed. Ze gaf ons duidelijke instructies en heeft een creatieve blik. De foto’s die we later kregen waren mooi, licht en snel beschikbaar voor ons. Op onze trouwdag was Laura flexibel, sociaal naar onze gasten en iedereen vond het gezellig dat ze erbij was. We kregen later veel complimentjes over de foto’s, maar ook over haar aanwezigheid. Eigenlijk vond iedereen Laura leuk! En bovenal: we zijn erg enthousiast over de foto’s!
  Bart & Willianne
  Bart & Willianne
  / trouwfotografie
 • Laura maakt geweldige foto’s: mooi, lief, grappig, spontaan en bijzonder. Het zijn sprekende beelden met heldere, frisse kleuren. Ze weet precies de goede dingen te zeggen om je op je gemak te stellen, zodat je ontspannen op de foto staat. Én ze weet jou en je gasten vast te leggen precies op de goede momenten. Laura voelde precies aan waar we behoefte aan hadden, aan een half woord had ze genoeg. De foto’s zijn een prachtig aandenken aan een supermooie dag.
  Björn & Martine
  Björn & Martine
  / trouwfotografie
 • Wat een super gave foto’s, bijna onwerkelijk! We hebben ontzettend genoten, wat een fantastische dag. Heeeeel gaaf en bijzonder om zo in de boomgaard van mijn ouders (waar ik als kind in mijn overall speelde) te worden gefotografeerd. Nogmaals dank voor alle foto’s, maar ook voor jou persoonlijke bijdrage aan onze dag, we hebben van veel gasten gehoord dat je onopvallend aanwezig was, met veel oog voor detail en met op het juiste moment een zakdoek, dat waarderen we enorm.
  Petra & Stefan
  Petra & Stefan
  / trouwfotografie
 • We hebben alle foto’s inmiddels goed kunnen zien, en nog een keer, en nog een keer… Geweldig om de dag zo nog een keer te beleven. Wat een superdag was het! En wat zitten er pareltjes tussen de foto’s. Vooral de ‘spontane’ foto’s waar interactie plaatsvindt, zijn erg mooi. Echt het moment gepakt. Ze zijn precies zoals je op je site omschrijft, fris en met een verhaal. Zoals de dag was en zoals de mensen zijn. Heel leuk! En het licht en de kleuren zijn ook supermooi trouwens! Maar daarom hadden we ook voor jou gekozen natuurlijk.
  Femke & Richard
  Femke & Richard
  / trouwfotografie
 • Onze foto’s zijn echt super mooi geworden! Laura, je bent echt een top fotograaf! Er zitten foto’s tussen waarvan wij niet eens wisten dat je ons op dat moment aan het fotograferen was. Bijna alle gasten vroegen ons na de bruiloft: “Waar heb je de fotograaf vandaan? Wat een geweldig leuke vrouw is dat!” Wij hebben onwijs genoten van onze dag en zijn erg blij met het eindresultaat van de foto’s!
  Fabienne & Alexander
  Fabienne & Alexander
  / trouwfotografie
 • Laura heeft ons op deze grote dag heel gelukkig gemaakt. Ze was tijdens onze bruiloft meer dan een fotograaf: ze maakte niet alleen de foto’s, maar ook de dag heel mooi en ontspannen. Wat we nu in de kast hebben liggen is niet alleen een album met foto’s, maar een album met de momenten en emoties van die dag.
  Ruud & Milena
  Ruud & Milena
  / trouwfotografie