Kinderfotografie Almere

Op zoek naar een fotograaf voor kinderfotografie Almere e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van jouw kind(eren).

Wat is er nu een grotere uitdaging dan foto’s te maken van mensen die nog niet te sturen zijn? En wat is er nu mooier dan grote kinderogen die je vragend aankijken of uitdrukken hoeveel plezier ze hebben? Of: schaterlachend op de foto!

Kinderfotografie Almere: waar?

Het fotograferen van jouw kind(eren) doe ik het op (buiten)locaties. Daar waar ze lekker rond kunnen rennen en zichzelf kunnen zijn. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Almere natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor kinderfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Speeleiland Zeearendnest in de Oostvaardersbuurt (Almere-Buiten). Een waar paradijs voor jonge kinderen met houten huisjes, bruggen en loopbalken. En een natuurlijke omgeving met veel hout, waarbij op foto’s jouw kind er uit springt.
  • Stadshart Almere is meer dan geschikt voor een leuke kinderfotoshoot. Genoeg mogelijkheden met de vele smalle straatjes, mooie gebouwen en speelse pleinen. Eigentijds!
  • Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor kinderfotografie midden in de natuur. Naast bossen en grote grasvlaktes, vind je hier een kinderboerderij, houten speelbruggetjes, kassen en een doolhof.
  • Het Beatrixpark in Almere is een combinatie van natuur & stoerheid. Bos, water en bruggetjes versus graffiti in het skatepark voor stoere beelden.
  • Op zoek naar een zomergevoel? Boek een fotoshoot op het Almeerderstrand.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou en je kind(eren) past.

Kinderfotografie Almere: kan dat ook in de studio?

Perfect Portret biedt niet de mogelijkheid tot een fotoshoot in de studio. Er is bewust gekozen voor fotoshoots op locatie, omdat ik van mening ben dat kinderen dan meer zichzelf kunnen zijn en lekker rond kunnen rennen.

Kinderfotografie Almere: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van kinderfotografie >>

Perfect Portret, kinderfotografie AlmereP.S. Kinderfotografie Almere is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Kinderfotografie is ook mogelijk in andere plaatsen in Flevoland, zoals Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.

Op zoek naar andere soorten fotoshoots in Almere? Lees er hier alles over >>