Informatie

 

Informatie

Alles over mijn fotoshoots

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor portretfotografie? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane, kleurrijke en frisse foto’s. Om je wat meer informatie te geven over wie ik ben en wat ik doe heb ik wat nuttige informatie voor je op een rij gezet.

 

Werkwijze

Wil je een fotoshoot boeken en ben je benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Waar moet je rekening mee houden? Hoe ga ik als fotograaf te werk? Wat verwacht ik van jou? Lees op de volgende pagina alles over mijn werkwijze.

Meer over mijn werkwijze

Wie ben ik?

Gedreven. Goedlachs. Harde werker. Perfectionistisch. Doorzetter. Enthousiast. Spontaan. Dol op uitdagingen. Nieuwsgierig. Makkelijk in de omgang. Enkele eigenschappen die mij volgens mijn omgeving, en klanten, tot een goede fotograaf maken.

Meer over mijn werkwijze

Ervaringen

Ik kan heel veel over mijn portretfotografie vertellen, maar is het niet veel belangrijker wat eerdere klanten vonden van mij als fotograaf én van de foto’s? Speciaal voor nieuwe klanten heb ik eerdere klanten gevraagd om hun ervaringen.

Lees reviews van klanten

Meestgestelde vragen

Wil jij een fotoshoot boeken, maar heb je nog geen antwoord op al je vragen? Ik heb een handige pagina samengesteld met de meest voorkomende vragen. Van ‘Wat als het regent?’ tot ‘Hoe krijg ik de foto’s aangeleverd?’.

Bekijk de meestgestelde vragen

Prijzen

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld of een fotoshoot duur is. Laat ik voorop stellen dat ik niet in iemands portemonnee kan kijken en daar moeilijk een oordeel over kan vellen. Wat voor de een goedkoop is, is voor een ander duur. Maar… met mijn fotopakketten beloof ik je dat je waar voor je geld krijgt!

Bekijk mijn prijzen

Portfolio

Je hebt ongetwijfeld al veel beeld zien voorbij komen op mijn website, maar als je naar mijn portfolio gaat vind je nog veel meer foto’s. Neem dus gerust een kijkje en kijk of mijn stijl van fotograferen aansluit bij jouw wensen voor een fotoshoot.

Bekijk mijn portfolio