Meestgestelde vragen

 

Meestgestelde vragen

Over mijn fotoshoots & meer

Wil jij een fotoshoot boeken, maar heb je nog geen antwoord op al je vragen? Je mag me uiteraard altijd een e-mail sturen. Maar… nog makkelijker is het om te checken of je hieronder misschien het antwoord vindt. Ik heb de meestgestelde vragen van mijn klanten op een rij gezet.

 

Hoe lang van tevoren moet ik een fotoshoot boeken?

Afhankelijk van het seizoen raad ik je aan om één tot twee maanden van tevoren te boeken. Ik heb een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol. Tenzij je mazzel hebt dat er last minute een plek is uitgevallen. Wil je echter zeker zijn van een plek neem dan niet deze gok.

Op welke dagen kan ik een fotoshoot boeken?

Omdat ik mijn fotografie combineer met een geweldige baan in de reiswereld, ben ik met name op vrijdagen, zaterdagen en zondagen beschikbaar. In de lente- en zomermaanden (als de zon later onder gaat) fotografeer ik ook op doordeweekse avonden. Tijden zijn op basis van beschikbaarheid.

LET OP! Zondagen ben op aanvraag beschikbaar. Er geldt dan een toeslag van € 25,- per fotoshoot.

Heb je ook een studio voor je fotoshoots?

Nee. Ik heb bewust gekozen voor fotoshoots op locaties. Ik ben dol op natuurlijk licht en daarnaast – en dat is nog veel belangrijker – ben ik van mening dat mensen makkelijker zichzelf zijn in een natuurlijke omgeving. Het is minder ongemakkelijk en mensen staan vaak spontaner op de foto’s. Ik doe veel kinderfotografie en ook voor kinderen zijn buitenlocaties in mijn ogen het meest geschikt. Ze kunnen rondrennen, spelen en tussendoor op de foto. Ongedwongen en 100% als zichzelf.

Ik heb een fotoshoot op locatie geboekt. Maar wat als het slecht weer is?

Bij regen – uitgezonderd motregen en een enkel spatje – wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst. Dit geldt ook bij onweer en zware storm. Bewolking en herfstachtig weer zonder regen is geen reden tot verplaatsing. Met dit weer kunnen er net zulke mooie foto’s worden gemaakt. De eindbeslissing ligt altijd bij mij als fotograaf.

Heb je vragen over trouwfotografie? De meestgestelde vragen hiervoor heb ik op een aparte pagina voor je op een rij gezet. Onderstaande vragen gaan over losse fotoshoots.

Onverhoopt toch nog een vraag? Stel hem gerust!

Neem contact met me op