Zwangerschapsfotografie Almere

Op zoek naar een fotograaf voor zwangerschapsfotografie Almere e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor stoere of juist romantische zwangerschapsshoots.

Zwanger zijn: een uniek moment in je leven. Veel vrouwen kiezen er dan ook (terecht!) voor om dit op de gevoelige plaat vast te leggen. Bij Perfect Portret ben je zeker aan het goede adres voor een zwangerschapsshoot in Almere. En hoe – stoer, lief, net even anders – de keus is helemaal aan jou.

Zwangerschapsfotografie Almere: hoe?

Een zwangerschapsshoot vindt over het algemeen tussen week 32 en 36 plaats, als je buik op zijn mooist is. Uiteraard zijn eventuele broertjes of zusjes daarbij ook welkom, evenals partners. We zoeken dan samen een mooie locatie uit en zorgen ervoor dat jij en jouw mooie buik goed in beeld worden gebracht.

Zwangerschapsfotografie Almere: waar?

Het fotograferen van jou en je bolle buik doe ik het liefst op buitenlocaties, om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Almere natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor zwangerschapsfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Speeleiland Zeearendnest in de Oostvaardersbuurt (Almere-Buiten). Niet alleen een waar paradijs voor jonge kinderen met houten huisjes, bruggen en loopbalken, maar ook zeer geschikt voor zwangerschapsfotografie. Een natuurlijke omgeving met veel hout en mooie plekjes waar jouw buik goed tot zijn recht komt!
  • Stadshart Almere is meer dan geschikt zwangerschapsfotografie. De vele straatjes, trappen, mooie gebouwen en pleinen maken dit de ideale locatie voor een stoere en eigentijdse zwangerschapsshoot.
  • Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor zwangerschapsfotografie midden in de natuur. Naast bossen vind je hier o.a. grote grasvlaktes.
  • Het Beatrixpark in Almere is een combinatie van natuur & stoerheid. Bos, water en bruggetjes versus graffiti in het skatepark voor stoere beelden.
  • Wil jij een frisse en zomerse zwangerschapsshoot? Kies dan voor zwangerschapfotografie op het Almeerderstrand.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Bij voldoende daglicht kan dit eventueel ook thuis, maar dan ben je wel sneller beperkt.

Zwangerschapsfotografie Almere: is een fotoshoot in de studio ook mogelijk?

Nee, helaas. Ik heb er bewust voor gekozen om enkel op locatie te fotograferen. Ik ben dol op het natuurlijk licht én klanten zijn meestal relaxter in een natuurlijke omgeving.

Zwangerschapsfotografie Almere: wat kost een fotoshoot?

Een zwangerschapsshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Zwangerschapsfotografie Almere: actie!

Kies je na je zwangerschaps fotoshoot ook nog voor newbornfotografie bij Perfect Portret, dan ontvang je op deze tweede maar liefst 10% korting op de pakketprijs.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van zwangerschapsfotografie in Almere e.o. >>

Perfect Portret, zwangerschapsfotografie Almere P.S. Zwangerschapsfotografie in Almere is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Zwangerschapsfotografie is ook mogelijk in Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.