Loveshoot Almere

Op zoek naar een fotograaf voor een loveshoot in Almere e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane, romantische of stoere loveshoots.

Wil jij eens een echt mooie foto van jou en je lief? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Samen zullen we kijken naar jullie wensen. Om vervolgens tijdens de shoot vooral heel veel plezier te hebben. En natuurlijk liefde uit te stralen!

Loveshoot Almere: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken! Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Almere biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor portretfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Speeleiland Zeearendnest in de Oostvaardersbuurt (Almere-Buiten). Niet alleen een waar paradijs voor jonge kinderen met houten huisjes, bruggen en loopbalken. Maar ook geschikt voor een pure loveshoot. En een natuurlijke omgeving met veel hout, waarbij je gewoon uit de foto springt!
  • Stadshart Almere is meer dan geschikt voor een leuke loveshoot. Genoeg mogelijkheden met de vele straatjes, trappetjes mooie gebouwen en speelse pleinen. Voor eigentijdse en stoere koppels!
  • Romantischer ingesteld? Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor loveshoots midden in de natuur. Naast bossen en grote grasvlaktes, vind je hier een houten bruggetjes, kassen en een doolhof. Die laatste staat garant voor de spontane foto’s!
  • Het Beatrixpark in Almere is een combinatie van natuur & stoerheid. Bos, water en bruggetjes versus graffiti in het skatepark voor stoere beelden. En ook het restaurant Gateway Diner draagt bij aan het karakter van een fotoshoot op deze locatie.
  • Op zoek naar een zomergevoel? Boek dan een loveshoot op het Almeerderstrand.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom!

Loveshoot Almere: wat kost een fotoshoot?

Een loveshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van loveshoots Almere e.o. >>

Perfect Portret, loveshoot AlmereP.S. Loveshoots zijn niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Loveshoots zijn ook mogelijk in Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (o.a. in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn) kun je een loveshoot boeken.