Fotoshoot Lelystad

Op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot Lelystad e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor pure & spontane fotografie tegen een betaalbare prijs.

Wil je foto’s van je kind(eren), van je pasgeboren baby’tje, van jouw en je geliefde of gewoon lekker van jezelf? Bij Perfect Portret kun je terecht voor alle soorten fotoshoots. Hieronder lees je de mogelijkheden voor een fotoshoot in Lelystad bij Perfect Portret.

Fotoshoot Lelystad: wat voor fotoshoot kan ik boeken?

Bij Perfect Portret kun je terecht voor de volgende soorten fotoshoots:

Hiernaast kun je bij Perfect Portret terecht voor loveshoots, familie- en groepsfotografie, foto-partijtjes en bruidsfotografie.

Fotoshoots Lelystad: waar vinden fotoshoots plaats?

Fotograferen doe ik het liefst op buitenlocaties. Daar waar je het snelst jezelf kunt zijn, want in een studio kan soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Ik vermijd hierdoor ook extreem geposeerde houdingen en ga op een informele manier te werk.

Fotoshoot Lelystad: waar vind je deze locaties?

Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Lelystad e.o. natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor fotoshoots.

Op zoek naar een natuurrijke locatie? Natuurpark Lelystad is een goede optie. Iets stoerders? De omgeving van Bataviastad en de Bataviawerf zorgen voor eigentijdse foto’s. En wat dacht je van de dijk tussen Lelystad en Almere, of de jachthaven in Lelystad?

En er is natuurlijk meer in Lelystad! Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past.

Fotoshoot Lelystad: kan dat ook in een studio?

Nee, helaas. Ik heb er bewust voor gekozen om enkel op locatie te fotograferen. Ik ben dol op het natuurlijk licht én klanten zijn meestal relaxter in een natuurlijke omgeving.

Fotoshoot Lelystad: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot in Lelystad boek je al vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot in Lelystad e.o. >>

Perfect Portret, fotoshoot LelystadP.S. Lelystad is niet de enige plaats waar Perfect Portret actief is. Fotoshoots zijn ook mogelijk in andere plaatsen in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord en Dronten). Ook in Utrecht, Amsterdam en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.