Gezinsfotografie Almere

Op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie Almere e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van het hele gezin. Met af en toe een knipoog.

Een mooie foto voor aan de muur, met het hele gezin én op de koop toe een geweldige middag en heel veel lol met zijn alleen. Boek je een sessie voor gezinsfotografie bij Perfect Portret dan krijg je dit pakket in één. Een belevenis met een geweldige herinnering!

Gezinsfotografie Almere: hoe?

Het fotograferen van jullie gezin doe ik altijd op buitenlocaties. Daar waar kinderen rond kunnen rennen en spelen, en waar je niet de statische familieportretten krijgt die vroeger bij oma een de muur prijkten. Door het kiezen van een buitenlocatie in een ontspannen sfeer vermijd ik extreem geposeerde houdingen en krijg ik mensen sneller ontspannen op de foto.

Gezinsfotografie Almere: waar?

Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Almere natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor gezinsfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Speeleiland Zeearendnest in de Oostvaardersbuurt (Almere-Buiten). Een waar paradijs met houten huisjes, bruggen en loopbalken. En een natuurlijke omgeving met veel hout, waarbij op foto’s jouw kind er uit springt. Ook kun je hier snel het bos induiken voor de groenere sfeerplaatjes.
  • Stadshart Almere is meer dan geschikt voor een gezinsfotografie. Genoeg mogelijkheden met de vele smalle straatjes, mooie gebouwen en speelse pleinen. Eigentijds!
  • Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor gezinsfotografie midden in de natuur. Naast bossen en grote grasvlaktes, vind je hier een kinderboerderij, houten speelbruggetjes, kassen en een doolhof. Gegarandeerd plezier met zijn allen!
  • Het Beatrixpark in Almere is een combinatie van natuur & stoerheid. Bos, water en bruggetjes versus graffiti in het skatepark voor stoere beelden.
  • Op zoek naar een zomers tintje tijdens jouw fotoshoot? Boek dan een gezinsfotoshoot op het Almeerderstrand.

Gezinsfotografie Almere: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot voor het hele gezin boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 8 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), 1,5 uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van gezinsfotografie in Almere e.o. >>

Perfect Portret, gezinsfotografie AlmereP.S. Perfect Portret is ook in andere plaatsen beschikbaar voor gezinsfotografie. Niet alleen in andere plaatsen in Flevoland (o.a. Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn).