Ervaringen

 

Ervaringen

Deze klanten gingen je voor

Mezelf verkopen als portretfotograaf? Ik denk dat ik het aardig kan. Maar wie het écht kunnen, zijn mijn klanten die je voorgingen. En die zo aardig waren om een review voor me achter te laten. Laat je overtuigen!

 
Chantal
Voor de verjaardag van mijn vader én de verjaardag van mijn zoon hebben we familiefoto's laten maken door Laura. We hebben dit beleefd als een feestje. Ze is duidelijk in haar communicatie en aanwijzingen, vrolijk en lekker spontaan. Ook over de foto's en het uiteindelijke resultaat zijn we heel tevreden. Dankjewel Laura!

Chantal

/ familiefotografie
Petra & Stefan
Wat een super gave foto’s, bijna onwerkelijk! We hebben ontzettend genoten, wat een fantastische dag. Heeeeel gaaf en bijzonder om zo in de boomgaard van mijn ouders (waar ik als kind in mijn overall speelde) te worden gefotografeerd. Nogmaals dank voor alle foto’s, maar ook voor jou persoonlijke bijdrage aan onze dag, we hebben van veel gasten gehoord dat je onopvallend aanwezig was, met veel oog voor detail en met op het juiste moment een zakdoek, dat waarderen we enorm.

Petra & Stefan

/ trouwfotografie
Björn & Martine
Laura maakt geweldige foto’s: mooi, lief, grappig, spontaan en bijzonder. Het zijn sprekende beelden met heldere, frisse kleuren. Ze weet precies de goede dingen te zeggen om je op je gemak te stellen, zodat je ontspannen op de foto staat. Én ze weet jou en je gasten vast te leggen precies op de goede momenten. Laura voelde precies aan waar we behoefte aan hadden, aan een half woord had ze genoeg. De foto’s zijn een prachtig aandenken aan een supermooie dag.

Björn & Martine

/ trouwfotografie
Bart & Willianne
We hebben Laura leren kennen voor onze bruiloft toen we bij haar kwamen voor een loveshoot. Dit verliep al heel erg goed. Ze gaf ons duidelijke instructies en heeft een creatieve blik. De foto’s die we later kregen waren mooi, licht en snel beschikbaar voor ons. Op onze trouwdag was Laura flexibel, sociaal naar onze gasten en iedereen vond het gezellig dat ze erbij was. We kregen later veel complimentjes over de foto’s, maar ook over haar aanwezigheid. Eigenlijk vond iedereen Laura leuk! En bovenal: we zijn erg enthousiast over de foto’s!

Bart & Willianne

/ trouwfotografie
Nico & Maaike
Wat een ontzettend mooie foto’s & wat stralen we! We hebben genoten van je aanwezigheid. Iedereen was ook erg te spreken over hoe je op de dag hebt mee gedaan. En wat blijven we genieten van alle foto’s die we voorbij zien komen.

Nico & Maaike

/ trouwfotografie
Marc & Monica
12-12-12 zijn wij getrouwd. Wat we zochten voor deze dag was pure fotografie… hoe vind je dat? We hebben het ge-Googled en kwamen op de site van Laura uit. Tijdens het bekijken van de portfolio zien we ineens een bekend boeket. We komen terecht bij foto’s van goede vrienden en de laatste bruiloft waar we zijn geweest! Puur toeval of puur geluk?! Laura heeft tot in de details een levend verslag gemaakt van deze bijzondere dag. Wat een prachtige en pure foto’s hebben wij ontvangen van onze dochters, familie, vrienden en dierbaren op deze dag. Onze dank is groot!

Marc & Monica

/ trouwfotografie
Daniëlle & Micha
Laura is een erg spontane en sociale fotografe. Haar aanwezigheid op onze grote dag is daarom op geen enkel moment storend geweest. Het was eigenlijk vooral gezellig. De foto's zijn spontaan, sfeervol en zien er geweldig uit. We hebben al veel positieve reacties gehad!    

Daniëlle & Micha

/ trouwfotografie
Leon & Leonoor
Wat een mooie foto’s! Onze trouwdag was een superdag. We hebben enorm genoten en jij hebt dat heel mooi vast gelegd. We vonden het heel prettig met jou samen te werken. Lekker ongedwongen en goede ideeën. Bedankt!

Leon & Leonoor

/ trouwfotografie
Esther & Edwin
Lieve Laura, bedankt voor de fantastische trouwfoto’s! We beleven de dag elke keer opnieuw en zijn steeds weer verrast door details die we zien op de foto’s. Je hebt heel goed ingespeeld op onze wensen. We wilden een ongedwongen en ontspannen dag en dat is het ook geworden. Je was op de achtergrond aanwezig maar wist de momenten perfect vast te leggen.

Esther & Edwin

/ trouwfotografie
Sander & Linda
Onze mooiste dag moest natuurlijk ook mooi op de foto komen. Na veel (en gezellig!) contact vooraf en uitwisseling van ideetjes wisten we dat het met de foto’s helemaal goed moest komen. De loveshoot voorafgaand aan de grote dag was een succes, fijn om elkaar alvast ‘live’ te leren kennen. Nu mogen wij onze trouwdag keer op keer herbeleven dankzij de mooie foto’s van Laura, die op de dag zelf ook nog eens fijn gezelschap was, voor ons én de gasten. Laura, bedankt voor het vastleggen van zoveel mooie momenten!  

Sander & Linda

/ trouwfotografie
Tommy & Sofie
We waren heel snel gewend aan je aanwezigheid, Laura; en dat vind ik positief voor een fotografe. Ik heb trouwens ook echt veel positieve commentaar gehoord van de gasten, dat je het op een fijne rustige manier deed en dat je heel vriendelijk bent.

Tommy & Sofie

/ trouwfotografie
Nienke
Wat je als mama nooit voor elkaar krijgt als je zelf foto’s van je kleintje maakt, lukt Laura wel. Stuk voor stuk prachtige foto’s en allemaal zó mooi dat ik haast niet kon kiezen… En we komen zeker nog een keer terug voor een fotoshoot bij Laura!

Nienke

/ babyfotografie
Femke & Richard
We hebben alle foto’s inmiddels goed kunnen zien, en nog een keer, en nog een keer… Geweldig om de dag zo nog een keer te beleven. Wat een superdag was het! En wat zitten er pareltjes tussen de foto’s. Vooral de ‘spontane’ foto’s waar interactie plaatsvindt, zijn erg mooi. Echt het moment gepakt. Ze zijn precies zoals je op je site omschrijft, fris en met een verhaal. Zoals de dag was en zoals de mensen zijn. Heel leuk! En het licht en de kleuren zijn ook supermooi trouwens! Maar daarom hadden we ook voor jou gekozen natuurlijk.

Femke & Richard

/ trouwfotografie
Aniek & Sietze
De foto's zijn echt wauwwwww en de previews hebben we al ontelbaar vaak gekeken. Hoewel Sietze geen fan is van de camera, staat hij er super op! Het was fijn dat Laura af en toe wat aanwijzingen gaf tijdens de shoot en verder tijdens de dag juist onzichtbaar was. Laura, je hebt de momenten en emoties prachtig weten te vangen!

Aniek & Sietze

/ trouwfotografie
Fabienne & Alexander
Onze foto’s zijn echt super mooi geworden! Laura, je bent echt een top fotograaf! Er zitten foto’s tussen waarvan wij niet eens wisten dat je ons op dat moment aan het fotograferen was. Bijna alle gasten vroegen ons na de bruiloft: “Waar heb je de fotograaf vandaan? Wat een geweldig leuke vrouw is dat!” Wij hebben onwijs genoten van onze dag en zijn erg blij met het eindresultaat van de foto’s!

Fabienne & Alexander

/ trouwfotografie
Margot
Laura neemt echt de tijd en haalt alles uit de kast, zodat in op een ongedwongen sfeer foto’s gemaakt worden. De kinderen voelen zich ook op hun gemak bij Laura. We zijn elke keer weer blij met de foto’s.

Margot

/ familiefotografie
Fabiana
Al 10 jaar laat ik mijn gezin door Laura fotograferen, dat doe ik elke 2 jaar. Dus 5 keer inmiddels! Dat op zich zegt genoeg over hoe goed ik Laura vind, in de kunst van het vastleggen van mensen zoals ze zijn, op beeld. Ik blijf terugkomen omdat de stijl van Laura’s foto’s mij heel blij maakt, en iedereen in mijn gezin voelt zich bij haar op hun gemak, op welke leeftijd dan ook! Van pruilende peuter tot terror tiener, alles kan Laura aan, met een glimlach!. Ook dit jaar waren de foto’s weer prachtig en zelfs in een nieuwe samenstelling; iedereen is weer super tevreden met het resultaat!

Fabiana

/ familiefotografie
Yneke
Samen met mijn Friese Stabij Fardou heb ik een prachtige fotoshoot gedaan bij Laura. We hebben lekker over de heide gelopen en ondertussen zag Laura allemaal leuke plekjes om foto's te maken. Ze wist zowel mij als Fardou goed op ons gemak te stellen zodat we prachtige, liefdevolle en ontspannen foto's hebben gemaakt. Het waren er zoveel dat ik niet wist welke ik moest kiezen. Fotootjes maken doen we tegenwoordig allemaal met onze telefoon, maar met een fotoshoot met Laura krijg je toch echt wat anders en mooier. Dus echt de moeite waard om zo mooie herinneringen vast te leggen en vooral ook nu te delen met anderen zodat ook zij genieten van deze prachtige foto's. Dank, Laura voor de gezellige en ontspannen ochtend op de heide!

Yneke

/ portretfotografie
Kim
Mijn zus en ik waren op zoek naar een fotografe die onze familie vast kon leggen voor onze vader en moeder die 40 jaar getrouwd waren. Met 5 jongens, 1 meisje, 1 baby én dan ook nog 2 zussen (wij) was het onmogelijk om zelf leuke foto’s te maken. We kwamen na een zoektocht bij Laura terecht. Zij zorgde ervoor dat we uiteindelijk allemaal ontspannen voor de camera stonden. En waar het allemaal om begonnen was; mijn vader en moeder hebben nu een superleuke familiefoto aan de muur hangen!"

Kim

/ familiefotografie
Elise
Een fotoshoot bij Laura is één groot feest! Gezellig kletsen en ondertussen toffe foto’s maken. Ik voelde me echt op mijn gemak tijdens de shoot en Laura gaf goede aanwijzingen zodat ik wist wat ik moest doen.  Na de shoot ontving ik al snel een preview van de geschoten foto’s en niet veel later een gepersonaliseerde pagina waar ik mijn foto’s op het gemakje kon kiezen. Super! Volgende keer bel ik Laura zeker weer voor een toffe shoot.

Elise

/ portretfotografie
Karlijn & Paul
Na twee jaar uitstellen door corona was afgelopen 25 mei dan eindelijk onze trouwdag! Tijdens ons kennismakingsgesprek hadden we meteen al een leuke klik met Laura. Op de dag zelf was het heel ontspannen; we voelden ons op ons gemak. En door het contact wat ze met onze kinderen had, wilden ook zij graag op de foto. Hetzelfde geldt voor de samenwerking met de videograaf; ondanks dat ze elkaar niet kenden ging dat heel relaxed. Direct na onze dag kregen we al snel een aantal supergave foto's als preview en ook het leveren van de rest van de foto's ging vlot! Wat een prachtige foto's! Mede ook door de aanwijzingen die Laura bijv. Tijdens de fotoshoot gaf. Kortom; Laura heeft alle mooie en liefdevolle momenten prachtig vastgelegd en de sfeer gepakt zoals die deze dag was!

Karlijn & Paul

/ trouwfotografie
Karin
Vanaf het moment dat onze hond Freja pups kreeg, kwam Laura wekelijks langs om schitterende foto's te maken. Dat hield ook in dat ze gewoon in de werpkist ging zitten om mooie foto's te maken en tegelijkertijd de pups te knuffelen. Na 8 weken kregen de nieuwe eigenaren een hele mooie collage van de puppy's mee. Waardevol!

Karin

/ huisdierenfotografie
Eveline
Wij leerden Laura’s werk kennen door de trouwfoto’s van onze buren en waren meteen weg van de spontaniteit die zij op de foto’s vast weet te leggen. Zo werd zij onze trouwfotograaf (2013) en daarna volgde regelmatig een fotoshoot om een update van ons gezin of familie vast te leggen. Met altijd een ontspannen sfeer weet zij natuurlijke foto’s te schieten, waarbij veel ruimte is voor eigen wensen. En de snelle preview achteraf is elke keer weer een feestje!

Eveline

/ familiefotografie
Remco
Op zoek naar een leuk cadeau voor de 70e verjaardag van mijn moeder kwamen we op het idee om een fotoshoot te doen. Dat idee kwam mede omdat we veel mooie foto’s van Laura  - die ik ken van de basisschool, contact was dus snel gemaakt - voorbij zagen komen op Facebook. De foto’s van Laura zijn altijd leuk zijn om te zien, met mooie kleuren en originele perspectieven. Dit maakte ons erg enthousiast om Laura te vragen voor onze fotoshoot. Ze reageerde direct! Bovendien vond ze het erg leuk om van me te horen omdat we elkaar jaren niet hadden gesproken. Naast een leuke dag te hebben gehad, was het resultaat super! Een herinnering voor het leven.

Remco

/ familiefotografie
Ruud & Milena
Laura heeft ons op deze grote dag heel gelukkig gemaakt. Ze was tijdens onze bruiloft meer dan een fotograaf: ze maakte niet alleen de foto’s, maar ook de dag heel mooi en ontspannen. Wat we nu in de kast hebben liggen is niet alleen een album met foto’s, maar een album met de momenten en emoties van die dag.

Ruud & Milena

/ trouwfotografie
Jeffrey & Loes
Wat zijn wij blij dat Laura onze trouwfoto’s heeft gemaakt! De eerste ontmoeting was meteen goed: Laura wilde ons als personen leren kennen. Deze persoonlijke benadering vonden wij heel fijn. Vanaf dit eerste moment gaf zij ons dan ook het gevoel dat één van de belangrijkste momenten van ons leven tot nu toe, bij haar in goede handen was. Dat gevoel heeft zij omgezet in resultaat: de foto’s zijn prachtig geworden! Ook heel fijn: voor onszelf en voor onze gasten voelde Laura niet als fotografe, maar echt als een gast. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij onze gasten ‘echt’ op de foto heeft kunnen zetten. Bovendien heeft Laura ook meegedacht bij de planning van de dag en de verrassingen die gepland waren voor dat weekend. Dit geeft maar weer aan hoe betrokken zij bij onze bruiloft was. Wij kunnen Laura dan ook zeker aanraden! En… Wil je d’r echt blij maken? Serveer d’r dan een Oreo-cheesecake…

Jeffrey & Loes

/ trouwfotografie
Suzanne
Merel kwam na de shoot binnen huppelen: “Mama, wat was het gaaf en wat is Laura lief!” en “Mama, we hebben zo gelachen en ik vond het zoooo leuk om te doen!” Er was geen woord tussen te brengen. Merel en Laura gingen lachend samen op pad in de buurt en ik kreeg een dolgelukkig meisje terug! Lieve Laura, ook namens Sander en Merel: dank je wel voor deze mooie winterwonder foto’s!  

Suzanne

/ kinderfotografie
Willianne & Bart
Behalve de geniale foto’s voor onze trouwkaart was de fotoshoot ook nog eens super gezellig. Bedankt Laura! We hebben ook zin in de trouwdag, komt helemaal goed!

Willianne & Bart

/ loveshoot
Marjan & Peter
Wat een leuke foto’s en wat hebben we leuke reacties gekregen. Ik ben helemaal trots. En ik vind nu echt wel dat iedereen die 25 jaar getrouwd is dit moet doen!

Marjan & Peter

/ loveshoot
Ferry, Brandweetjes.nl
Voor mijn webshop in unieke brandweercadeaus wilde ik kleurrijke, frisse, maar ook een tikkeltje stoere foto’s. Laura wist mijn gevoel daarbij perfect om te zetten in foto’s. Een mooie en uniforme reeks! Ze schitteren inmiddels in mijn webshop Brandweetjes.

Ferry, Brandweetjes.nl

/ productfotografie
Lianne
De fotoshoot vonden we best wel spannend. Maar het was zó leuk, Laura is een echte vakvrouw. Ze maakt prachtige foto’s. Zelfs ons hondje Donna vond haar geweldig. Bedankt voor de mooie foto’s, we komen zeker nog een keer terug!

Lianne

/ familiefotografie
Jeroen & Barbara
Al vanaf het eerste contact, per telefoon en per mail, voelden we een klik. We hadden Laura uitgekozen voor onze fotoshoot vanwege de eerlijke en pure uitstraling van de foto’s op de website. Heel natuurlijk. Op de ochtend van de fotoshoot was onze hond Bruno ook niet meer weg te slaan bij Laura. Goedgekeurd dus! En terecht, de shoot zelf verliep heel fijn. We voelden ons volledig vrij en erg op ons gemak. Laura wist ons met wat humor en zeer veel professionaliteit zo in de juiste poses te krijgen dat het totaal niet aanvoelde als poseren. Dat stralen de foto’s ook uit!

Jeroen & Barbara

/ loveshoot met hond
Familie Schram
Laura is een ontzettend fijne fotograaf om mee te werken. Ze is flexibel, enthousiast, communiceert heel goed (zowel vooraf per e-mail als tijdens de fotoshoot) en daarnaast maakt ze gewoon hele mooie foto’s. Ze weet je direct op je gemak te stellen, en dat zie je duidelijk terug in het resultaat. Een aanrader!

Familie Schram

/ familiefotografie
Familie Monsma
Toen ik de fotoshoot voor mijn verjaardag vroeg, had ik niet kunnen bedenken wat voor een toppertje dit zou worden! Laura had 1,5 uur uitgetrokken voor onze familie, bestaande uit 9 personen, waaronder 2 hummeltjes van resp. 2 jaar en 3 maanden. De hele sessie was super ontspannen; natuurlijk moest er ‘geposeerd’ worden, maar wel met een brede lach en vette knipoog én in een gezellige sfeer. Zelfs de kleinkinderen wist Laura met heel veel geduld ontspannen, lief en spelenderwijs op de foto te zetten. De foto’s zijn dankzij de ontspannen sfeer die Laura teweeg wist te brengen, stuk voor stuk mooie momentopnames geworden. Het liefst hadden we alle foto’s besteld.

Familie Monsma

/ familiefotografie
Maudy
Een middag met Laura op stap is een cadeautje! Door de ongedwongen en relaxte sfeer ontstaan er spontane foto’s. Laura heeft het talent om met haar creativiteit, de juiste kijk en haar mensenkennis je persoonlijkheid op de juiste manier vast te leggen. Het was eigenlijk ook gewoon hartstikke gezellig!

Maudy

/ portretfotografie
Bert & Ans
Vijf jaar geleden was het nog spannend; een eerste fotoshoot bij je dochter. Wat zette ze ons toen op de foto zoals we écht zijn. En nu – een stuk minder spannend! – kreeg ze het weer voor elkaar! Wat een mooi aandenken aan een heel bijzondere dag. Gaan we voor de herhaling bij de 45 jaar, Laura?

Bert & Ans

/loveshoot
Natasja
Voor de camera staan, vind ik meestal behoorlijk ongemakkelijk. Met Laura was het vooral een gezellige ochtend op de hei, waarbij zij zichzelf in onmogelijke bochten wrong voor het perfecte plaatje. Het resultaat: een relaxte shoot (check hem hier) én een prachtige serie foto’s, waar ik ontzettend blij mee ben!

Natasja

/ portretfotografie
Familie Belo
Door te ‘googelen’ naar een goede fotograaf voor een fotoshoot van ons gezin kwam ik bij Perfect Portret terecht. De foto’s op de website spraken mij aan door hun spontane karakter, het mooie gebruik van licht en de perfecte scherptediepte. Laura heeft onze verwachtingen zeker waar gemaakt. Ze krijgt zelf een eigenwijze peuter en een bijdehante kleuter leuk op de foto! Ik zou haar absoluut aan anderen aanbevelen.

Familie Belo

/ familiefotografie
Fabiana
Al vanaf dat mijn meiden heel klein waren (in 2012), gaan we om het jaar naar Laura voor een fotoshoot. Gewoon om die enorme veranderingen die kinderen doormaken vast te leggen voor later. Elke keer naar super tevredenheid, want de foto’s zijn natuurlijk en ontspannen en het gebruik van licht/tegenlicht is prachtig. We kunnen eigenlijk elke keer meteen na de fotoshoot al niet wachten op de volgende keer!

Fabiana

/ familiefotografie
Femke
Zwanger zijn en een kindje verwelkomen is een unieke gebeurtenis. Een zwangerschapsshoot is een mooie manier om een blijvende herinnering te maken. Wij wilden dit graag door Laura laten doen, maar helaas lukte de shoot vanwege omstandigheden niet meer. Laura stelde voor om een newbornshoot te doen. Zo fijn die flexibiliteit! Tijdens de shoot was Laura heel geduldig, ze neemt echt de tijd. Laura heeft onze Jelte van een weekje oud heel mooi in beeld weten te brengen, zelfs samen met zijn grote broer Luuk (een eigenwijze peuter). De foto’s stralen uit hoe wij als gezinnetje zijn en zijn voor ons dan ook heel waardevol!

Femke

/ Newbornfotografie
Sabine
Een ochtend met Laura op pad en we zijn een serie prachtige foto’s rijker. Op de foto’s van de broers zijn de (o zo verschillende) karakters goed terug te zien zijn. De oudste rustig en ‘braaf’ en de jongste druktemaker en ‘boef’. Hond Boaz vrolijkt de boel nog extra op. Kortom, een geslaagd uitje naar de Soesterduinen. Dank voor al dat moois weer Laura!

Sabine

/ familiefotografie
Maaike & family
Wauw, als ik een lintje zou kunnen geven dan had Laura hem zeker verdiend! Ik had niet gedacht ooit een fotosessie een feestje te kunnen noemen, maar zo zou ik de fotosessie bij Perfect Portret het beste omschrijven. Laura zorgt voor een relaxte, ongedwongen sfeer en daarnaast voor een mooi vleugje humor. Hierdoor heeft ze ons vast gelegd exact zoals we zijn, met blikken die meer zeggen dan duizend woorden. De foto’s zijn mooier geworden dan we durfden dromen en daar zijn we Laura enorm dankbaar voor. Een resultaat wat ons echt enorm dierbaar is, meer dan een aanrader! Laura, namens ons hele gezin enorm bedankt voor de fantastische fotosessie met een werkelijk prachtig resultaat.

Maaike & family

/ familiefotografie
Nienke & gezin
Al lang was het een vurige wens om ons gezin op de foto te laten zetten door een professionele fotograaf. We hadden al wel genoeg zelfgemaakte vakantiekiekjes, maar altijd ontbrak een van ons hierop. Na een korte zoektocht op het internet besloten we een fotoshoot bij Laura in te plannen. Vooral de lichte, heldere foto’s in haar portfolio spraken ons erg aan. Op een mooie dag in augustus, waarop de hei vol in bloei stond, maakte we kennis met Laura. Open, eerlijk & er was meteen een klik. Zo fijn! Ondanks dat onze dochter er op een gegeven wel genoeg van had, bleef Laura heel geduldig. En met resultaat, want wat hadden we het lastig met het kiezen tussen alle foto’s.

Nienke & gezin

/ familiefotografie
Annegien & Tim
Ik kreeg toen ik met zwangerschapsverlof ging van mijn collega's een fotoshoot van Perfect Portret cadeau. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor: we zijn zo blij dat we van onze Lena hele mooie foto's hebben van nu ze nog zo klein is! Dat hadden we zelf nooit zo mooi vast kunnen leggen. Hier gaan we nog járen van genieten!  

Annegien & Tim

/ newbornfotografie
Kiki & Ralf
We konden toch niet kiezen uit al die mooie foto’s. We zouden onszelf tekort doen. We hebben ze allemaal gekocht!

Kiki & Ralf

/ loveshoot
Annemarie
Ik had nooit eerder een fotshoot gedaan, maar had wel redelijk in m’n hoofd wat ik wilde. Laura voelde dit perfect aan en kwam zelf met een aantal goeie suggesties. Ook stelde ze me snel op m’n gemak, waardoor het poseren geen moment ongemakkelijk aanvoelde. Ik ben superblij met het resultaat en hoop in de toekomst nog vaak met haar samen te werken!

Annemarie

/ portretfotografie
Margot & David
Het zijn foto’s geworden waar we heel blij mee zijn! Laura heeft snel het vertrouwen gewonnen van beide jongens, was geduldig en heeft de tijd genomen. Dat is te zien op de foto’s. Liam wilde liever spelen dan stil zitten, ook dat was geen probleem. Met Laura’s ideeën zijn het toch mooie, leuke foto’s geworden.

Margot & David

/ familiefotografie
Sandra, Camiel & Mauro
Ik wilde al zo lang een fotoshoot met zijn drieën, maar wilde absoluut geen standaard brave portretfoto’s. Laura voelde direct aan wat wij dan wel wilden en liet ons zelf meedenken en creatief zijn. Wij zijn van nature meer stoer dan braaf en dat kwam perfect tot uiting in de foto’s. Zelfs Mauro (9 jaar) vond het helemaal geweldig.

Sandra, Camiel & Mauro

/ familiefotografie
Rianne & Martijn
We waren een beetje zenuwachtig voor de fotoshoot, maar bij Laura voelde het meteen goed. We zijn super blij met het eindresultaat!

Rianne & Martijn

/ loveshoot
Noa & Elin
Laura heeft onze meiden vrolijk en spontaan op de foto gezet terwijl ze normaal alleen gekke bekken trekken als er een camera aan komt. Dank je wel voor de prachtige foto’s!

Noa & Elin

/ kinderfotografie
Jeanine
Via Google kwam ik bij Laura terecht. Haar portretfoto’s spraken mij direct aan door haar pure manier van fotograferen. Vrij snel na ons eerste contact had ik een afspraak met haar. De fotoshoot verliep heel ontspannen en professioneel. Ze weet goed gebruik te maken van het licht. Ik ben dan ook super blij met het resultaat en zeer tevreden over de service. Dank Laura!

Jeanine

/ portretfotografie
Carl
Laura heeft van mij portretfoto’s gemaakt voor mijn website. Mijn eerste fotoshoot heb ik als heel relaxed ervaren, dankzij Laura! Ik ben erg blij met het resultaat en daarnaast een leuke ervaring rijker.

Carl

/ portretfotografie
Sabine
Laura heeft (wederom) foto’s van mij weten te maken waarin ik mezelf herken zoals ik ben. En dat terwijl ik poseren ronduit ongemakkelijk vind. Dankjewel voor de mooie foto’s én de leuke ochtend Laura!

Sabine

/ portretfotografie
Familie Betgen
Laura heeft ons al meerdere keren op de foto gezet. Dit keer was onze pasgeboren dochter Nora aan de beurt. Doordat Laura constant haar camera in de hand had, hebben we naast de geposeerde foto’s ook spontane foto’s. Laura neemt de tijd voor de foto’s en toen het tijd werd voor Nora om te eten, zette Laura gewoon even de grote broers op de foto. Doordat zij ook niets ‘moeten’, staan zij ook dit keer weer leuk op de foto. Wij zijn weer blij met het resultaat!

Familie Betgen

/ newbornfotografie
Jill & Jasper
In januari hadden wij voor de tweede keer een fotoshoot met Laura. Wederom een newbornshoot, maar nu van ons tweede kindje. Laura, wat fijn dat je dit weer voor ons wilde en kon doen. Eerst gezellig bijkletsen en als verrassing heb je ook nog foto’s gemaakt van het hele gezin i.p.v. alleen met onze kleine Pieter. Zo mooi en bijzonder! Je neemt de tijd en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Onze Pieter bleef maar slapen, maar je had hier begrip voor en je wachtte totdat hij eindelijk eens wakker werd. Eindresultaat: zelfde stijl prachtige (newborn)foto’s van onze beide kinderen en twee superleuke ervaringen.

Jill & Jasper

/ newbornfotografie

Ben je overtuigd? Plan direct een fotoshoot in!

Neem contact met me op