Trouwfotografie

 

Op zoek naar een trouwfotograaf?

Count me in!

Wil jij jouw trouwdag keer op keer herbeleven, ook na 1, 5 of 10 jaar? Als je het mij vraagt, is trouwfotografie alleen al om deze reden één van de belangrijkste dingen om te regelen voor jullie grote dag.

Wat je van mij kan verwachten als ik jullie trouwdag vastleg? Kleurrijke & frisse fotografie. De échte momenten pakken, met emoties in de foto. Een fotograaf die opgaat in de gasten en zich niet op de voorgrond profileert. En bovenal; herinneringen in beeld voor het leven!

Je trouwt maar één keer in je leven, het is een grote stap en de voorbereiding neem je de tijd voor. Daarom heb ik de tijd genomen om op mijn website uitgebreid informatie te geven. Benieuwd wat mijn werkwijze is, op welke kosten je moet rekenen en bovenal wat voor soort foto’s je kan verwachten? Lees dan vooral verder!

Alles over mijn trouwfotografie

Wie, wat, hoe?
Wat is mijn werkwijze?
Mijn doel tijdens het fotograferen van jullie bruiloft? Een verhaal vertellen, een verhaal met emotie. En liefde! Een verhaal, een dag, waar jullie met veel plezier achteraf aan terug denken en waarbij de foto’s het bewijs zijn van deze geweldige dag. Hoe ik dit doe? Lees snel verder!

Lees alles over mijn werkwijze

Wat kost trouwfotografie?
Regelmatig wordt mij de vraag gesteld of trouwfotografie duur is. Laat ik voorop stellen dat ik niet in iemands portemonnee kan kijken en daar moeilijk een oordeel over kan vellen. Wat voor de een goedkoop is, is voor een ander duur. Maar… met mijn trouwpakketten beloof ik jullie dat jullie waar voor jullie geld krijgen!

Bekijk mijn prijzen

Meestgestelde vragen
Willen jullie mij graag inhuren voor jullie trouwdag, maar heb je nog geen antwoord op al jullie vragen? Jullie mogen me uiteraard altijd een e-mail sturen. Maar… nog makkelijker is het om even de meestgestelde vragen te bekijken. Wie weet hebben jullie direct antwoord!

Bekijk meestgestelde vragen

Waarom ik de juiste trouwfotograaf ben voor jullie?

6 redenen om voor mij te kiezen

Google op ‘bruidsfotografie’ en ’trouwfotografie’ en je krijgt honderden – zo niet duizenden – resultaten. Hoe kiezen jullie daar uit? Door een fotograaf te zoeken die bij jullie past. Of ik bij jullie pas? Als jullie bij alle onderstaande redenen volmondig ‘Ja, ik wil’ zeggen, kunnen we zomaar eens een match zijn.

MEER DAN 10 JAAR ERVARING. 
In 2010 maakte ik – nadat vanaf mijn tienerjaren mijn liefde voor fotografie steeds meer ging groeien – de stap naar de Kamer van Koophandel. Het was ook dat jaar dat ik mijn eerste bruiloft vastlegde en gegrepen werd door het trouwfotografie-virus.

Tientallen bruiloften verder kan ik zeggen dat ik genoeg ervaring heb opgedaan om jullie bruiloft professioneel en op een eigen manier vast te leggen. Met – niet geheel onbelangrijk – de juiste apparatuur en ook back-up apparatuur.

‘ECHTE’ FOTO’S. Voor mij is een trouwreportage pas echt compleet als ik een verhaal vertel en als ik momenten vastleg zoals ze zijn. Dat betekent dat ik geen momenten in scène zet en jullie – los van wellicht de trouwshoot – geen instructies geef. De dag loopt zoals hij loopt en zo leg ik hem dan ook vast. Met emotie, met blijdschap en met liefde.

DUIDELIJKE PRIJZEN. Door het gebruik van trouwpakketten weet je bij mij altijd direct waar je aan toe bent qua prijs én wat je mag verwachten voor die prijs. Geen onverwachte kosten of addertjes onder het gras.

NIET PROMINENT AANWEZIG
. Ik heb mijn open karakter mee en is het fijn dat ik makkelijk ben in de omgang. Dit maakt dat ik – van de bruidsparen die je voorgingen – vaak te horen krijg dat ik niet prominent aanwezig ben.

“Je lijkt eerder onderdeel van ons trouwgezelschap” en “Onze gasten dachten dat we je al kenden” zie ik regelmatig terug in reviews. Ik vind dat een enorm compliment, want ik kan alleen maar goed resultaat leveren als jullie je op je gemak voelen bij me.

KLEURRIJKE TROUWFOTOGRAFIE. Het is je vast al opgevallen als je al wat rond hebt geneusd op mijn website; mijn foto’s zijn kleurrijk & fris. In elke reportage die ik oplever streef ik hier naar. Jullie foto’s moeten van het scherm spatten!

SNELLE SNEAK PREVIEW. Als jullie net zo ongeduldig zijn als ik kan wachten op foto’s – zeker van zo’n belangrijk moment – slopend zijn. Daarom zorg ik ervoor dat jullie binnen een week na de trouwdag al de eerste previews ontvangen. 

De uiteindelijk serie duurt iets langer; ik wil alle aandacht, tijd en liefde stoppen in jullie reportage. Alle foto’s ontvangen jullie daarom binnen zes weken.


 

Benieuwd naar mijn foto's? Bekijk mijn portfolio.

Ga naar portfolio

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van bruidsparen die je voor gingen
 • Onze mooiste dag moest natuurlijk ook mooi op de foto komen. Na veel (en gezellig!) contact vooraf en uitwisseling van ideetjes wisten we dat het met de foto’s helemaal goed moest komen. De loveshoot voorafgaand aan de grote dag was een succes, fijn om elkaar alvast ‘live’ te leren kennen. Nu mogen wij onze trouwdag keer op keer herbeleven dankzij de mooie foto’s van Laura, die op de dag zelf ook nog eens fijn gezelschap was, voor ons én de gasten. Laura, bedankt voor het vastleggen van zoveel mooie momenten!  
  Sander & Linda
  Sander & Linda
  / trouwfotografie
 • Laura is een erg spontane en sociale fotografe. Haar aanwezigheid op onze grote dag is daarom op geen enkel moment storend geweest. Het was eigenlijk vooral gezellig. De foto's zijn spontaan, sfeervol en zien er geweldig uit. We hebben al veel positieve reacties gehad!    
  Daniëlle & Micha
  Daniëlle & Micha
  / trouwfotografie
 • 12-12-12 zijn wij getrouwd. Wat we zochten voor deze dag was pure fotografie… hoe vind je dat? We hebben het ge-Googled en kwamen op de site van Laura uit. Tijdens het bekijken van de portfolio zien we ineens een bekend boeket. We komen terecht bij foto’s van goede vrienden en de laatste bruiloft waar we zijn geweest! Puur toeval of puur geluk?! Laura heeft tot in de details een levend verslag gemaakt van deze bijzondere dag. Wat een prachtige en pure foto’s hebben wij ontvangen van onze dochters, familie, vrienden en dierbaren op deze dag. Onze dank is groot!
  Marc & Monica
  Marc & Monica
  / trouwfotografie
 • We hebben Laura leren kennen voor onze bruiloft toen we bij haar kwamen voor een loveshoot. Dit verliep al heel erg goed. Ze gaf ons duidelijke instructies en heeft een creatieve blik. De foto’s die we later kregen waren mooi, licht en snel beschikbaar voor ons. Op onze trouwdag was Laura flexibel, sociaal naar onze gasten en iedereen vond het gezellig dat ze erbij was. We kregen later veel complimentjes over de foto’s, maar ook over haar aanwezigheid. Eigenlijk vond iedereen Laura leuk! En bovenal: we zijn erg enthousiast over de foto’s!
  Bart & Willianne
  Bart & Willianne
  / trouwfotografie
 • Laura maakt geweldige foto’s: mooi, lief, grappig, spontaan en bijzonder. Het zijn sprekende beelden met heldere, frisse kleuren. Ze weet precies de goede dingen te zeggen om je op je gemak te stellen, zodat je ontspannen op de foto staat. Én ze weet jou en je gasten vast te leggen precies op de goede momenten. Laura voelde precies aan waar we behoefte aan hadden, aan een half woord had ze genoeg. De foto’s zijn een prachtig aandenken aan een supermooie dag.
  Björn & Martine
  Björn & Martine
  / trouwfotografie
 • Wat een super gave foto’s, bijna onwerkelijk! We hebben ontzettend genoten, wat een fantastische dag. Heeeeel gaaf en bijzonder om zo in de boomgaard van mijn ouders (waar ik als kind in mijn overall speelde) te worden gefotografeerd. Nogmaals dank voor alle foto’s, maar ook voor jou persoonlijke bijdrage aan onze dag, we hebben van veel gasten gehoord dat je onopvallend aanwezig was, met veel oog voor detail en met op het juiste moment een zakdoek, dat waarderen we enorm.
  Petra & Stefan
  Petra & Stefan
  / trouwfotografie
 • We hebben alle foto’s inmiddels goed kunnen zien, en nog een keer, en nog een keer… Geweldig om de dag zo nog een keer te beleven. Wat een superdag was het! En wat zitten er pareltjes tussen de foto’s. Vooral de ‘spontane’ foto’s waar interactie plaatsvindt, zijn erg mooi. Echt het moment gepakt. Ze zijn precies zoals je op je site omschrijft, fris en met een verhaal. Zoals de dag was en zoals de mensen zijn. Heel leuk! En het licht en de kleuren zijn ook supermooi trouwens! Maar daarom hadden we ook voor jou gekozen natuurlijk.
  Femke & Richard
  Femke & Richard
  / trouwfotografie
 • Onze foto’s zijn echt super mooi geworden! Laura, je bent echt een top fotograaf! Er zitten foto’s tussen waarvan wij niet eens wisten dat je ons op dat moment aan het fotograferen was. Bijna alle gasten vroegen ons na de bruiloft: “Waar heb je de fotograaf vandaan? Wat een geweldig leuke vrouw is dat!” Wij hebben onwijs genoten van onze dag en zijn erg blij met het eindresultaat van de foto’s!
  Fabienne & Alexander
  Fabienne & Alexander
  / trouwfotografie
 • Laura heeft ons op deze grote dag heel gelukkig gemaakt. Ze was tijdens onze bruiloft meer dan een fotograaf: ze maakte niet alleen de foto’s, maar ook de dag heel mooi en ontspannen. Wat we nu in de kast hebben liggen is niet alleen een album met foto’s, maar een album met de momenten en emoties van die dag.
  Ruud & Milena
  Ruud & Milena
  / trouwfotografie

Bekijk recente trouwblogs