Profielfoto’s Almere gezocht?

Op zoek naar een fotograaf voor portretfoto’s Almere e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor profielfoto’s in een natuurlijke omgeving.

Wil jij eens een echt mooie foto van jezelf, voor de website van je bedrijf of voor social media? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Samen zullen we kijken naar je wensen en dit afstemmen met een van de visagisten met wie ik samenwerk.

Profielfoto’s Almere: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken!

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Almere biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor het maken van profielfoto’s. Enkele voorbeelden:

  • Speeleiland Zeearendnest in de Oostvaardersbuurt (Almere-Buiten). Niet alleen een waar paradijs voor jonge kinderen met houten huisjes, bruggen en loopbalken. Maar ook geschikt voor portretfotografie van volwassenen. En een natuurlijke omgeving met veel hout, waarbij je gewoon uit de foto springt!
  • Stadshart Almere is meer dan geschikt voor een leuke portretfotografie-sessie. Genoeg mogelijkheden met de vele straatjes, trappetjes mooie gebouwen en speelse pleinen. Eigentijds en stoer!
  • Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor portretfotografie midden in de natuur. Naast bossen en grote grasvlaktes, vind je hier een houten sbruggetjes, kassen en een doolhof.
  • Het Beatrixpark in Almere is een combinatie van natuur & stoerheid. Bos, water en bruggetjes versus graffiti in het skatepark voor stoere beelden.
  • Op zoek naar een zomers tintje tijdens jouw fotoshoot? Kies voor het maken van profielfoto’s op het Almeerderstrand.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Jouw input is altijd welkom!

Portretfoto’s Almere: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van profielfoto’s Almere e.o. >>

Perfect Portret, profielfoto's AlmereP.S. Portretfotografie Almere is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Portretfotografie is ook mogelijk in Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (o.a. in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn) kun je een fotoshoot boeken.