Portretfotografie Baarn

Op zoek naar een fotograaf voor portretfotografie Baarn e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor frisse & kleurrijke fotografie.

Wil jij eens een echt mooie foto van jezelf? Perfect Portret is gespecialiseerd in portretfotografie op locatie. Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Wil je extra mooi op de foto, dan is er de mogelijkheid om (tegen bijbetaling) een visagist in te huren. Samen zullen we kijken naar je wensen en dit afstemmen met een van de visagisten met wie ik samenwerk.

Portretfotografie Baarn: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken!

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Baarn biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor portretfotografie. Een voor de hand liggend voorbeeld is het landgoed rond Kasteel Groeneveld. Hier kun je terecht voor een gevarieerde fotoshoot. Maar er is natuurlijk veel meer in Baarn. Denk bijvoorbeeld aan het gebied rondom de Kom.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Jouw input is altijd welkom!

Portretfotografie Baarn: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van portretfotografie in Baarn e.o. >>

Perfect Portret, portretfotografie BaarnP.S. Portretfotografie is ook mogelijk in de rest van 't Gooi (o.a. in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen en Blaricum). Je kunt ook een fotoshoot boeken in Flevoland (Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad) of Amsterdam of Utrecht.