Portretfotografie Flevoland

Op zoek naar een fotograaf voor portretfotografie Flevoland? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en pure foto’s. Eindelijk eens echt mooie foto’s van jezelf!

Wil jij eens een echt mooie foto van jezelf? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Wil je extra mooi op de foto, dan is er de mogelijkheid om (tegen bijbetaling) een visagist in te huren. Samen zullen we kijken naar je wensen en dit afstemmen met een van de visagisten met wie ik samenwerk.

Portretfotografie Flevoland: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken!

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Flevoland biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor portretfotografie. Zo vind je in Almere & Lelystad genoeg mooie natuurparken en is de binnenstad van Harderwijk geschikt voor stoere fotografie.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Jouw input is altijd welkom!

Portretfotografie Flevoland: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van portretfotografie Flevoland >>

Perfect Portret, portretfotografie FlevolandP.S. Portretfotografie Flevoland is o.a. mogelijk in Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (o.a. in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn) kun je een fotoshoot boeken.