Portretfotografie Amsterdam

 

Portretfotografie in Amsterdam

De mogelijkheden

Op zoek naar een fotograaf voor portretfotografie in Amsterdam? Bij mij, Laura, ben je aan het goede adres voor voor frisse, kleurrijke & spontane fotografie.

Time to shine! Wanneer je er voor kiest om een fotosessie bij mij te boeken voor nieuwe portretfoto’s ben jij het stralende middelpunt. En waar dat is? Als het maar een locatie is waar jij je goed bij voelt.

Wat zijn geschikte locaties voor portretfotografie in Amsterdam?

Een studio, daar zal je mij niet snel aantreffen. Ik vind portretfotografie het allerleukste op een (buiten)locatie. Ik kan op een veel lossere manier te werk kan gaan én ik heb natuurlijk licht tot mijn beschikking. Als je het mij vraagt het mooiste licht!

Denk vooral niet te ingewikkeld als het gaat om een locatie. Amsterdam biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor portretfotografie. Enkele voorbeelden:

 • Het Amsterdamse Bos is een waar paradijs voor jonge kinderen, maar door haar fotogeniekheid is het ook geschikt voor families, stelletjes én de mooiste portretfoto’s.
 • Midden in de stad en toch in de natuur; ik heb het natuurlijk over het Vondelpark. Wissel de natuurlijke achtergrond tegen de stadse sferen.
 • Voor een trendy, eigentijdse fotoshoot ga je naar de NDSM-werf.
 • Aan de rand van het hectische Amsterdamse centrum vind je achter een oude toegangspoort een van de oudste botanische tuinen; Hortus Botanicus.
 • De Amsterdamse grachten; misschien nog wel mijn favoriete locatie voor een fotoshoot in Amsterdam. Slenterend over de grachten zoeken we leuke spots voor een gevarieerde fotoshoot.

En er zijn natuurlijk veel meer locaties te bedenken voor portretfotografie in Amsterdam. Samen met jou ga ik op zoek een plek die het beste bij jou – of jullie – past.

Wat zijn de kosten van portretfotografie in Amsterdam?

Handige pakketprijzen

Portretfotografie in Amsterdam is bij mij mogelijk vanaf € 195,-. Voor dit bedrag krijg je 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), maximaal een uur fotografie en uiteraard selectie & nabewerking.

Uiteindelijk bepaal je zelf welke foto’s je kiest! Wil je meer foto’s dan 5? Dan kun je een groter fotopakket afnemen óf uiteraard achteraf foto’s bijbestellen.

Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen. Het geeft je daarnaast meer vrijheid in het gebruik van de foto’s voor privégebruik. Zo kun je ze eenvoudig & snel delen op je social media kanalen.

Bekijk mijn prijzen

Enthousiast geworden? Plan direct jouw fotoshoot in Amsterdam in!

Neem contact op
 

Een selectie uit mijn portfolio

Portretfotografie AmsterdamIk ben ook in andere plaatsen beschikbaar voor fotoshoots. Ik werk bijvoorbeeld veel in Flevoland (o.a. Almere, Lelystad, Emmeloord en Harderwijk), ’t Gooi (o.a. Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum en Baarn) en Utrecht.

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van klanten die je voor gingen
 • Al vanaf dat mijn meiden heel klein waren (in 2012), gaan we om het jaar naar Laura voor een fotoshoot. Gewoon om die enorme veranderingen die kinderen doormaken vast te leggen voor later. Elke keer naar super tevredenheid, want de foto’s zijn natuurlijk en ontspannen en het gebruik van licht/tegenlicht is prachtig. We kunnen eigenlijk elke keer meteen na de fotoshoot al niet wachten op de volgende keer!
  Fabiana
  Fabiana
  / familiefotografie
 • Door te ‘googelen’ naar een goede fotograaf voor een fotoshoot van ons gezin kwam ik bij Perfect Portret terecht. De foto’s op de website spraken mij aan door hun spontane karakter, het mooie gebruik van licht en de perfecte scherptediepte. Laura heeft onze verwachtingen zeker waar gemaakt. Ze krijgt zelf een eigenwijze peuter en een bijdehante kleuter leuk op de foto! Ik zou haar absoluut aan anderen aanbevelen.
  Familie Belo
  Familie Belo
  / familiefotografie
 • Voor de camera staan, vind ik meestal behoorlijk ongemakkelijk. Met Laura was het vooral een gezellige ochtend op de hei, waarbij zij zichzelf in onmogelijke bochten wrong voor het perfecte plaatje. Het resultaat: een relaxte shoot (check hem hier) én een prachtige serie foto’s, waar ik ontzettend blij mee ben!
  Natasja
  Natasja
  / portretfotografie
 • Vijf jaar geleden was het nog spannend; een eerste fotoshoot bij je dochter. Wat zette ze ons toen op de foto zoals we écht zijn. En nu – een stuk minder spannend! – kreeg ze het weer voor elkaar! Wat een mooi aandenken aan een heel bijzondere dag. Gaan we voor de herhaling bij de 45 jaar, Laura?
  Bert & Ans
  Bert & Ans
  /loveshoot
 • Een middag met Laura op stap is een cadeautje! Door de ongedwongen en relaxte sfeer ontstaan er spontane foto’s. Laura heeft het talent om met haar creativiteit, de juiste kijk en haar mensenkennis je persoonlijkheid op de juiste manier vast te leggen. Het was eigenlijk ook gewoon hartstikke gezellig!
  Maudy
  Maudy
  / portretfotografie
 • Laura heeft ons al meerdere keren op de foto gezet. Dit keer was onze pasgeboren dochter Nora aan de beurt. Doordat Laura constant haar camera in de hand had, hebben we naast de geposeerde foto’s ook spontane foto’s. Laura neemt de tijd voor de foto’s en toen het tijd werd voor Nora om te eten, zette Laura gewoon even de grote broers op de foto. Doordat zij ook niets ‘moeten’, staan zij ook dit keer weer leuk op de foto. Wij zijn weer blij met het resultaat!
  Familie Betgen
  Familie Betgen
  / newbornfotografie
 • Via Google kwam ik bij Laura terecht. Haar portretfoto’s spraken mij direct aan door haar pure manier van fotograferen. Vrij snel na ons eerste contact had ik een afspraak met haar. De fotoshoot verliep heel ontspannen en professioneel. Ze weet goed gebruik te maken van het licht. Ik ben dan ook super blij met het resultaat en zeer tevreden over de service. Dank Laura!
  Jeanine
  Jeanine
  / portretfotografie
 • Het zijn foto’s geworden waar we heel blij mee zijn! Laura heeft snel het vertrouwen gewonnen van beide jongens, was geduldig en heeft de tijd genomen. Dat is te zien op de foto’s. Liam wilde liever spelen dan stil zitten, ook dat was geen probleem. Met Laura’s ideeën zijn het toch mooie, leuke foto’s geworden.
  Margot & David
  Margot & David
  / familiefotografie
 • We konden toch niet kiezen uit al die mooie foto’s. We zouden onszelf tekort doen. We hebben ze allemaal gekocht!
  Kiki & Ralf
  Kiki & Ralf
  / loveshoot
 • Onze foto’s zijn echt super mooi geworden! Laura, je bent echt een top fotograaf! Er zitten foto’s tussen waarvan wij niet eens wisten dat je ons op dat moment aan het fotograferen was. Bijna alle gasten vroegen ons na de bruiloft: “Waar heb je de fotograaf vandaan? Wat een geweldig leuke vrouw is dat!” Wij hebben onwijs genoten van onze dag en zijn erg blij met het eindresultaat van de foto’s!
  Fabienne & Alexander
  Fabienne & Alexander
  / trouwfotografie
 • Laura heeft ons op deze grote dag heel gelukkig gemaakt. Ze was tijdens onze bruiloft meer dan een fotograaf: ze maakte niet alleen de foto’s, maar ook de dag heel mooi en ontspannen. Wat we nu in de kast hebben liggen is niet alleen een album met foto’s, maar een album met de momenten en emoties van die dag.
  Ruud & Milena
  Ruud & Milena
  / trouwfotografie