Portretfotografie Amsterdam

Op zoek naar een fotograaf voor portretfotografie Amsterdam e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en pure foto’s.

Wil jij eens een echt mooie foto van jezelf? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Wil je extra mooi op de foto, dan is er de mogelijkheid om (tegen bijbetaling) een visagist in te huren. Samen zullen we kijken naar je wensen en dit afstemmen met een van de visagisten met wie ik samenwerk.

Portretfotografie Amsterdam: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken! Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Amsterdam biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor portretfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Het Amsterdamse Bos. Niet alleen een natuurlijk paradijs voor jonge kinderen, maar ook de perfecte plek voor kleurrijke portretfotografie.
  • Het Vondelpark. Midden in de stad en toch in de natuur. Wissel de natuurlijke achtergrond tegen de stadse sferen.
  • Het Oostelijke Havengebied. Voor een trendy, eigentijdse fotoshoot.
  • Het Hortus Botanicus. Aan de rand van het hectische Amsterdamse centrum vind je achter een 30 jaar oude toegangspoort een van de oudste botanische tuinen. Met mooie kassen!

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Jouw input is altijd welkom!

Portretfotografie Amsterdam: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van portretfotografie in Amsterdam e.o. >>

Perfect Portret, portretfotografie AmsterdamP.S. Portretfotografie Amsterdam is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Portretfotografie is ook mogelijk in Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Utrecht en 't Gooi (o.a. in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn) kun je een fotoshoot boeken.