Loveshoot: spontaan, romantisch of toch stoer?

Op zoek naar een fotograaf voor een loveshoot? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor een spontane, romantische of stoere loveshoot. Voor een loveshoot die 100% bij jullie past!

Wat is een loveshoot?

Wil jij eens een echt mooie foto van jou en je lief? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos…

Samen zullen we kijken naar jullie wensen. Om vervolgens tijdens de shoot vooral heel veel plezier te hebben. En natuurlijk liefde uit te stralen! En we kijken samen naar de stijl die bij jullie past: romantisch, spontaan of liever stoer. It’s up to you!

Waar kan een loveshoot plaatsvinden?

Waar jullie willen. Als het maar buiten is! Ik ben een natuurlijk licht fotograaf en werk uitsluitend op buitenlocaties. Ik heb geen eigen studio.

Een bewuste keuze! In een meer natuurlijk omgeving zijn mensen sneller op hun gemak. Hierdoor vermijd je extreem geposeerde houdingen en kan ik op een speelse manier te werk gaan. Je hoeft dus niet op commando te lachen: uiteindelijk zul je lachen door de aanwezigheid van elkaar.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom! Heb je bijvoorbeeld een plek waar jullie eerste date plaats vond of een bijzonder uitje? De plek waar jullie voor het eerste zoenden allicht…? Of gaan jullie elk weekend wandelen in dat ene bos? Dan graag daar, zodat de omgeving echt bij jullie hoort.

Wat kost zo’n toffe loveshoot?

Een loveshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van een loveshoot >>

Perfect Portret, loveshootTip! Check ook de Facebook-pagina van Perfect Portret vol mooie foto's van o.a. loveshoots in Almere, Amsterdam en Utrecht.