Loveshoot Hilversum

Op zoek naar een fotograaf voor een loveshoot Hilversum e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane, romantische of stoere loveshoots.

Wil jij eens een echt mooie foto van jou en je lief? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Samen zullen we kijken naar jullie wensen. Om vervolgens tijdens de shoot vooral heel veel plezier te hebben. En natuurlijk liefde uit te stralen!

Loveshoot Hilversum: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken! Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Hilversum biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor loveshoots.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Hilversum natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor loveshoots. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zuiderheide tussen Hilversum & Laren? (om maar een willekeurig voorbeeld te noemen)

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom!

Loveshoot Hilversum: wat kost een fotoshoot?

Een loveshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van een loveshoot Hilversum e.o. >>

Perfect Portret, loveshoot HilversumP.S. Loveshoots zijn ook mogelijk in Flevoland (Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (o.a. Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn) kun je een loveshoot boeken.