Loveshoot Amsterdam

Op zoek naar een fotograaf voor een loveshoot in Amsterdam e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane, romantische of stoere loveshoots.

Wil jij eens een echt mooie foto van jou en je lief? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. In de stad, op het strand, in het bos… Samen zullen we kijken naar jullie wensen. Om vervolgens tijdens de shoot vooral heel veel plezier te hebben. En natuurlijk liefde uit te stralen!

Loveshoot Amsterdam: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken! Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Amsterdam e.o. natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor fotoshoots. Enkele voorbeelden:

  • Het Amsterdamse Bos. Een waar natuurlijk paradijs voor jonge kinderen, maar ook verliefde stelletjes.
  • Het Vondelpark. Midden in de stad en toch in de natuur. Wissel de natuurlijke achtergrond tegen de stadse sferen.
  • Het Oostelijke Havengebied. Voor een trendy, eigentijdse fotoshoot.
  • Het Hortus Botanicus. Aan de rand van het hectische Amsterdamse centrum vind je achter een 30 jaar oude toegangspoort een van de oudste botanische tuinen. Met mooie kassen!

En er is natuurlijk meer in Amsterdam! Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom!

Loveshoot Amsterdam: wat kost een fotoshoot?

Een loveshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van loveshoots in Almere e.o. >>

Perfect Portret, loveshoot AmsterdamP.S. Loveshoots in Amsterdam zijn niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Loveshoots zijn ook mogelijk in Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Utrecht en 't Gooi (o.a. in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn) kun je een loveshoot boeken.