Kinderfotografie Huizen

Fotograaf voor kinderfotografie Huizen e.o. gezocht? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor kleurrijke en frisse kinderfotografie.

Wat is er nu een grotere uitdaging dan foto’s te maken van mensen die nog niet te sturen zijn? En wat is er nu mooier dan grote kinderogen die je vragend aankijken of uitdrukken hoeveel plezier ze hebben? Of: schaterlachend op de foto!

Kinderfotografie Huizen: waar?

Het fotograferen van jouw kind(eren) doe ik op (buiten)locaties. Daar waar ze lekker rond kunnen rennen en zichzelf kunnen zijn. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Huizen natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor kinderfotografie. Enkele voorbeelden? Wacht dacht je van de hei tussen Huizen & Blaricum. Mooi in de herfst, maar bijvoorbeeld ook in augustus als de hei helemaal paars gekleurd is. Of de Woensberg? Rennen in het bos, dollen in het zand, schuilen onder de bomen bij regen.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou en je kind(eren) past.

Kinderfotografie Huizen: kan dat ook in de studio?

Perfect Portret biedt niet de mogelijkheid tot een fotoshoot in de studio. Er is bewust gekozen voor fotoshoots op locatie, omdat ik van mening ben dat kinderen dan meer zichzelf kunnen zijn en lekker rond kunnen rennen.

Kinderfotografie Huizen: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van kinderfotografie >>

Perfect Portret, kinderfotografie HuizenP.S. Kinderfotografie in Huizen is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Kinderfotografie is ook mogelijk in Flevoland (Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), Amsterdam, Utrecht en andere plaatsen in 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.