Kinderfotografie Flevoland

Op zoek naar een fotograaf voor kinderfotografie Flevoland.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van jouw kind(eren).

Wat is er nu een grotere uitdaging dan foto’s te maken van mensen die nog niet te sturen zijn? En wat is er nu mooier dan grote kinderogen die je vragend aankijken of uitdrukken hoeveel plezier ze hebben? Of: schaterlachend op de foto!

Kinderfotografie Flevoland: waar?

Het fotograferen van jouw kind(eren) doe ik het op (buiten)locaties. Daar waar ze lekker rond kunnen rennen en zichzelf kunnen zijn. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Flevoland natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor kinderfotografie.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou en je kind(eren) past.

Kinderfotografie Flevoland: kan dat ook in de studio?

Perfect Portret biedt niet de mogelijkheid tot een fotoshoot in de studio. Er is bewust gekozen voor fotoshoots op locatie, omdat ik van mening ben dat kinderen dan meer zichzelf kunnen zijn en lekker rond kunnen rennen.

Kinderfotografie Flevoland: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van kinderfotografie Flevoland>>

Perfect Portret, kinderfotografie FlevolandP.S.  Kinderfotografie is o.a. mogelijk in de volgende plaatsen in Flevoland: Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.