Kinderfotografie Hilversum

Op zoek naar een fotograaf voor kinderfotografie Hilversum e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en kleurrijke foto’s van jouw kind(eren).

Wat is er nu een grotere uitdaging dan foto’s te maken van mensen die nog niet te sturen zijn? En wat is er nu mooier dan grote kinderogen die je vragend aankijken of uitdrukken hoeveel plezier ze hebben? Of: schaterlachend op de foto!

Kinderfotografie Hilversum: waar?

Het fotograferen van jouw kind(eren) doe ik op (buiten)locaties. Daar waar ze lekker rond kunnen rennen en zichzelf kunnen zijn. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Hilversum natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor kinderfotografie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zuiderheide tussen Hilversum & Laren? (om maar een willekeurig voorbeeld te noemen)

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou en je kind(eren) past.

Kinderfotografie Hilversum: kan dat ook in de studio?

Perfect Portret biedt niet de mogelijkheid tot een fotoshoot in de studio. Er is bewust gekozen voor fotoshoots op locatie, omdat ik van mening ben dat kinderen dan meer zichzelf kunnen zijn en lekker rond kunnen rennen.

Kinderfotografie Hilversum: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van kinderfotografie Hilversum >>

Perfect Portret, kinderfotografie Hilversum P.S. Kinderfotografie in Hilversum is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Kinderfotografie is ook mogelijk in Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum en Baarn. Ook in Flevoland is Perfect Portret werkzaam (Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad). Je kunt ook een fotoshoot boeken in Amsterdam of Utrecht.