NOG 1 KEER ZOMER? – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Door mijn vakantie de afgelopen weken loop ik aardig achter met mijn fotoshoots bloggen. Maar dat betekent wel dat ik jullie nog blij kan maken met zomerse plaatjes nu de koude dagen weer zijn begonnen. Zo fotografeerde ik begin september Isabella & Sam, die ooit een van mijn eerste klantjes waren.

Hoewel ze aan papa en mama de dagen daarvoor nog precies wisten te vertellen wie Laura was, was het toch weer even spannend. Isabella kletste vrolijk, maar op de foto gaan “Ho maar!”. En als Isabella het niet deed, dan wilde Sam ook niet. Uiteindelijk kwam er één schaap over de dam: Sam, die gekke bekken begon te trekken. Isabella volgde al snel.

Wat volgde was een uur vol pret op dit leuke speeleiland in Almere-Buiten. En een geslaagde fotoshoot, waarbij papa ook nog even meedeed, als resultaat. Als papa en mama moet je toch wel trots worden als je deze mooie koppies ziet?

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over kinderfotografie in Almere >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.