HUGO & GUUS – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Ik ben elke keer op zoek naar nieuwe locaties voor kinderfotografie. Almere is mijn woonplaats en ik ken er hier al flink wat locaties waar ik me goed uit kan leven. En na vandaag heb ik er nog een favoriete locatie bij: het nieuwe speeleiland de Meridiaan in Almere-Buiten. Wat een geweldige plek!

Vanaf één van deze ringwegen in Almere spotte ik de locatie al menigmaal, en vanaf die kant kon ik al vertellen dat deze locatie echt superleuk zou zijn voor kinderfotografie. Toen ik daar onlangs (voor het eerst) kwam voor mijn fotoshoot met de jonge broertjes Hugo & Guus bleek dat het al mijn verwachtingen overtrof. Veel groen, stenen muurtjes, bruggetjes, een uitkijkpost, grote keien, bloemenvelden. Eigenlijk alles wat je maar nodig hebt om een afwisselende fotoshoot neer te zetten. Helemaal leuk!

Helemaal leuk waren ook Hugo (2,5 jaar) en Guus (1 jaar). Geen gemakkelijk leeftijd en zeker niet om ze samen op de foto te krijgen. Ik had dit vooraf al bij de moeder aangegeven: veel individuele portretten en een aantal van hun samen. Maar geen beloftes qua aantallen, want als je twee druktemakertjes hebt, die beiden tegelijkertijd stil moeten zitten… Viel dat even mee: Hugo was de verstandige grote broer die zijn kleine broer vast hield en kusjes gaf. Twee kleine kinderen was in dit geval geen uitdaging!

Hoewel… er was één uitdaging: Hugo wilde in het begin niets van me weten. Ik mocht aan zijn knuffelaap komen, dat wel. Maar foto’s maken, ho maar. Maar toen de eerste was gelukt, mocht ik mijn gang gaan. Als hij af en toe maar zijn eigen ding mocht doen. Lekker met stokken slepen en ‘kiekeboe’ spelen met oma. Guus vond het ondertussen allemaal prima en zat rustig tussen de bloemen (of te spelen met Bumba).

Met dank aan deze geweldige rustige jongetjes is het een mooie serie geworden? Kijk je mee?

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over de mogelijkheden van kinderfotografie Almere (of andere fotoshoots) >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.