ZO LEUK WAS DE MOEDERDAG-ACTIE – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere, Moederdag

Kinderfotografie: een grote uitdaging voor een fotograaf. Want ze zijn nog niet te sturen en als je links zegt, gaan zij rechts. Ik vind het een geweldige uitdaging en zelfs 30 kinderen op een dag zijn me niet te gek. En daarom herhaalde ik dit jaar de Moederdag-actie van vorig jaar. Een dag vol gratis mini-shoots op een geweldige locatie in Almere.

Afgelopen zondag was het zover. En in tegenstelling tot vorig jaar was het nu geen zomers weer. Sterker nog: na een relatief lekkere zaterdag, stak zondag de wind op. IJs- en ijskoud! Na een dag fotograferen was ik verkleumd tot op het bot, en de volgende dag had spierpijn zoals ik het in jaren niet heb gehad. Maar wat was het leuk: de Moederdag-actie afgelopen zondag. Uiteindelijk heb ik 30 kindjes (en kinderen, want ik mag de tieners natuurlijk niet beledigen) voor de camera gehad.

Ik heb genoten van al die verschillende koppies & karakters. En hoewel ik nu druk ben met de nabewerking en gallery’s klaarzetten voor de ouders zodat ze een keuze kunnen maken om te bestellen, wil ik toch vast een paar mooie foto’s met jullie delen. Gewoon omdat ik er vrolijk van word. En jij allicht ook.

Later meer, zowel hier als op de Facebook-pagina van Perfect Portret. Maar nu snel verder voor de nog wachtende ouders!

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over de mogelijkheden voor kinderfotografie in Almere >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.