KIDS, KIDS & NOG EENS KIDS – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere, Moederdag

Gratis kinderfotografie Almere e.o.? Met de Moederdag-actie van Perfect Portret kon het. Vorige week zette ik 30 kinderen gratis op de foto!

Nog geen week geleden straalden ze voor mijn camera: 30 rondrennende kinderen met vrolijke lach. Met zijn allen kwamen ze naar het Zeearendnest in Almere. Om op de foto te gaan voor hun eigen moeder, als cadeautje voor Moederdag.  De actie was duidelijk een succes!

Het is onmogelijk om alle geweldige foto’s van deze 30 kinderen te plaatsen. Maar om je toch een beeld te geven vind je hieronder een persoonlijke selectie in willekeurige volgorde. Zijn ze niet geweldig?!?

Alle ouders hebben inmiddels een e-mail ontvangen met een persoonlijke inlogcode om alle foto’s van hun kind(eren) te bekijken. De eerste reacties van blije ouders zijn binnen. Ik ben benieuwd naar de rest. Ben je een van de ouders en heb je geen mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@perfectportret.nl.

Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag
Kinderfotografie Almere, Moederdag

Ook zo’n mooie fotoshoot in Almere? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

3 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.