Zwangerschapsfotografie Hilversum

Op zoek naar een fotograaf voor zwangerschapsfotografie Hilversum e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor stoere én lieve zwangerschapsfotografie.

Zwanger zijn: een uniek moment in je leven. Veel vrouwen kiezen er dan ook (terecht!) voor om dit op de gevoelige plaat vast te leggen. Bij Perfect Portret ben je zeker aan het goede adres voor een zwangerschaps fotoshoot in Hilversum. En hoe – stoer, lief, net even anders – de keus is helemaal aan jou.

Zwangerschapsfotografie Hilversum: hoe?

Zwangerschapsfotografie doe ik over het algemeen tussen week 32 en 36, als je buik op zijn mooist is. Uiteraard zijn eventuele broertjes of zusjes daarbij ook welkom, evenals partners. We zoeken dan samen een mooie locatie uit en zorgen ervoor dat jij en jouw mooie buik goed in beeld worden gebracht.

Zwangerschapsfotografie Hilversum: waar?

Het fotograferen van jou en je bolle buik doe ik het liefst op buitenlocaties, om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Hilversum natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor zwangerschapsfotografie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zuiderheide tussen Hilversum & Laren? (om maar een willekeurig voorbeeld te noemen)

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Bij voldoende daglicht kan dit eventueel ook thuis, maar dan ben je wel sneller beperkt.

Zwangerschapsfotografie Hilversum: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Zwangerschapsfotografie Hilversum: actie!

Kies je na je zwangerschaps fotoshoot ook nog voor newbornfotografie bij Perfect Portret, dan ontvang je op deze tweede maar liefst 10% korting op de pakketprijs.

Meer over de mogelijkheden & prijzen van zwangerschapsfotografie in Hilversum e.o. >>

Perfect Portret, zwangerschapsfotografie HilversumP.S. Zwangerschapsfotografie is ook mogelijk in Flevoland (Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en andere plaatsen 't Gooi (Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een zwangerschapsshoot boeken.