Zwangerschapsfotografie Amsterdam

Op zoek naar een fotograaf voor zwangerschapsfotografie Amsterdam e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres.

Zwanger zijn: een uniek moment in je leven. Veel vrouwen kiezen er dan ook (terecht!) voor om dit op de gevoelige plaat vast te leggen. Bij Perfect Portret ben je zeker aan het goede adres voor een zwangerschaps fotoshoot in Amsterdam. En hoe – stoer, lief, net even anders – de keus is helemaal aan jou.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam: hoe?

Zwangerschapsfotografie doe ik over het algemeen tussen week 32 en 36, als je buik op zijn mooist is. Uiteraard zijn eventuele broertjes of zusjes daarbij ook welkom, evenals partners. We zoeken dan samen een mooie locatie uit en zorgen ervoor dat jij en jouw mooie buik goed in beeld worden gebracht.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam: waar?

Het fotograferen van jou en je bolle buik doe ik het liefst op buitenlocaties, om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen. Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Amsterdam natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor zwangerschapsfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Het Amsterdamse Bos.
  • Het Vondelpark. Midden in de stad en toch in de natuur. Wissel de natuurlijke achtergrond af met de stadse sferen.
  • Het Oostelijke Havengebied. Voor een trendy, eigentijdse fotoshoot.
  • Het Hortus Botanicus. Aan de rand van het hectische Amsterdamse centrum vind je achter een 30 jaar oude toegangspoort een van de oudste botanische tuinen. Met mooie kassen!

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Bij voldoende daglicht kan dit eventueel ook thuis, maar dan ben je wel sneller beperkt.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam: actie!

Kies je na je zwangerschaps fotoshoot ook nog voor newbornfotografie bij Perfect Portret, dan ontvang je op deze tweede maar liefst 10% korting op de pakketprijs.

Meer over de mogelijkheden & prijzen van zwangerschapsfotografie Amsterdam e.o. >>

Perfect Portret, zwangerschapsfotografie AmsterdamP.S. Zwangerschapsfotografie in Amsterdam is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Zwangerschapsfotografie is ook mogelijk in Flevoland (Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Utrecht en plaatsen 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een zwangerschapsshoot boeken.