Zwangerschapsfotografie Flevoland

Op zoek naar een fotograaf voor zwangerschapsfotografie Flevoland? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor stoere of juist romantische zwangerschapsshoots.

Zwanger zijn: een uniek moment in je leven. Veel vrouwen kiezen er dan ook (terecht!) voor om dit op de gevoelige plaat vast te leggen. Bij Perfect Portret ben je zeker aan het goede adres voor een zwangerschapsshoot in Flevoland. En hoe – stoer, lief, net even anders – de keus is helemaal aan jou.

Zwangerschapsfotografie Flevoland: hoe?

Een zwangerschapsshoot vindt over het algemeen tussen week 32 en 36 plaats, als je buik op zijn mooist is. Uiteraard zijn eventuele broertjes of zusjes daarbij ook welkom, evenals partners. We zoeken dan samen een mooie locatie uit en zorgen ervoor dat jij en jouw mooie buik goed in beeld worden gebracht.

Zwangerschapsfotografie Flevoland: waar?

Het fotograferen van jou en je bolle buik doe ik het liefst op buitenlocaties, om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Flevoland natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor zwangerschapsfotografie. De binnenstad van Almere & Harderwijk zijn bijv. geschikt voor een stoere fotoshoot. En Flevoland beschikt over voldoende natuur voor romantische zwangerschapsshoots.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Bij voldoende daglicht kan dit eventueel ook thuis, maar dan ben je wel sneller beperkt.

Zwangerschapsfotografie Flevoland: is een fotoshoot in de studio ook mogelijk?

Nee, helaas. Ik heb er bewust voor gekozen om enkel op locatie te fotograferen. Ik ben dol op het natuurlijk licht én klanten zijn meestal relaxter in een natuurlijke omgeving.

Zwangerschapsfotografie Flevoland: wat kost een fotoshoot?

Een zwangerschapsshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 180,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Actie!

Kies je na je zwangerschaps fotoshoot ook nog voor newbornfotografie bij Perfect Portret, dan ontvang je op deze tweede maar liefst 10% korting op de pakketprijs.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van zwangerschapsfotografie Flevoland >>

Perfect Portret, zwangerschapsfotografie Flevoland P.S. Zwangerschapsfotografie Flevoland is o.a. mogelijk in Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad. Ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.