Gezinsfotografie Huizen

Op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie in Huizen? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van het hele gezin. Met af en toe een knipoog.

Een mooie foto voor aan de muur, met het hele gezin én op de koop toe een geweldige middag en heel veel lol met zijn alleen. Boek je een sessie voor gezinsfotografie bij Perfect Portret dan krijg je dit pakket in één. Een belevenis met een geweldige herinnering!

Gezinsfotografie Huizen: hoe?

Het fotograferen van jullie gezin doe ik altijd op buitenlocaties. Daar waar kinderen rond kunnen rennen en spelen, en waar je niet de statische familieportretten krijgt die vroeger bij oma een de muur prijkten. Door het kiezen van een buitenlocatie in een ontspannen sfeer vermijd ik extreem geposeerde houdingen en krijg ik mensen sneller ontspannen op de foto.

Gezinsfotografie Huizen: waar?

Het fotograferen van jouw gezin doe ik op (buiten)locaties. Daar waar ze lekker rond kunnen rennen en zichzelf kunnen zijn. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Huizen natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor gezinsfotografie. Enkele voorbeelden? Wat dacht je van de hei tussen Huizen & Blaricum (Crailoseweg). Mooi in de herfst, maar bijvoorbeeld ook in augustus als de hei helemaal paars gekleurd is. Of de Woensberg? Rennen in het bos, dollen in het zand, schuilen onder de bomen bij regen.

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou en je gezin past.

Gezinsfotografie Huizen: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot voor het hele gezin boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 8 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), minimaal 1 uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van gezinsfotografie in Huizen e.o. >>

Perfect Portret, gezinsfotografie HuizenP.S. Perfect Portret is ook in andere plaatsen beschikbaar voor gezinsfotografie. Niet alleen in 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Soest, Blaricum, Baarn), maar ook in Amsterdam, Utrecht en Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad).