Gezinsfotografie Amsterdam

 

Gezinsfotografie Amsterdam

De mogelijkheden

Op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie in Amsterdam? Bij mij, Laura, ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van het hele gezin. Met af en toe een knipoog.

Een mooie foto voor aan de muur, met het hele gezin én op de koop toe een geweldige ochtend of middag en heel veel lol met zijn allen. Boek je een sessie voor gezinsfotografie in Amsterdam dan krijg je dit allemaal in één. Een belevenis met een geweldige foto’s als herinnering!

Waar vinden fotoshoots in Amsterdam plaats?

Een studio, daar zal je mij niet snel aantreffen. Ik vind gezinsfotografie het allerleukste op een (buiten)locatie. Ongedwongen én persoonlijker, ondanks dat je soms wind in je haren op de koop toe krijgt. En – zoals gezegd – er komt ook heel veel plezier bij kijken.

Ik heb er bewust voor gekozen om enkel op buitenlocaties te fotograferen (met als uitzondering newborn- en trouwfotografie). Niet alleen omdat de voor jou als klant vaak relaxter is, maar ook omdat ik dol ben op natuurlijk licht. Mocht je studiofoto’s willen, kan ik je helaas niet op weg helpen.

Wat zijn geschikte locaties voor gezinsfotografie in Amsterdam?

Denk vooral niet te ingewikkeld! Amsterdam biedt heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor gezinsfotografie. Enkele voorbeelden:

 • Amsterdamse Bos; een waar natuurlijk paradijs voor jonge kinderen, maar ook verliefde stelletjes en families.
 • Vondelpark; midden in de stad en toch in de natuur. Wissel de natuurlijke achtergrond tegen de stadse sferen.
 • Oostelijke Havengebied; voor een trendy, eigentijdse fotoshoot.
 • Amsterdamse grachten; misschien nog wel mijn favoriete locatie voor een fotoshoot in Amsterdam. Slenterend over de grachten zoeken we leuke spots voor een gevarieerde fotoshoot.

En er zijn natuurlijk veel meer locaties te bedenken voor gezinsfotografie in Amsterdam. Samen met jou ga ik op zoek een plek die het beste bij jou – of jullie – past.

Wat zijn de kosten van gezinsfotografie in Amsterdam?

Handige pakketprijzen

Gezinsfotografie in Amsterdam boek je bij mij vanaf € 195,-. Voor dit bedrag krijg je 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), maximaal een uur fotografie en uiteraard selectie & nabewerking.

Uiteindelijk bepaal je zelf welke foto’s je kiest! Wil je meer foto’s? Dan kun je een groter fotopakket afnemen óf uiteraard achteraf foto’s bijbestellen.

Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen. Het geeft je daarnaast meer vrijheid in het gebruik van de foto’s voor privégebruik. Zo kun je ze eenvoudig & snel delen op je social media kanalen.

Bekijk mijn prijzen

Enthousiast geworden? Plan direct jouw fotoshoot in Amsterdam in!

Neem contact op
 

Een selectie uit mijn portfolio

Gezinsfotografie AmsterdamIk ben ook in andere plaatsen beschikbaar voor gezinsfotografie. Bijv. in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Utrecht en ’t Gooi (o.a. Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Soest, Huizen, Blaricum, Baarn).

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van klanten die je voor gingen
 • Al vanaf dat mijn meiden heel klein waren (in 2012), gaan we om het jaar naar Laura voor een fotoshoot. Gewoon om die enorme veranderingen die kinderen doormaken vast te leggen voor later. Elke keer naar super tevredenheid, want de foto’s zijn natuurlijk en ontspannen en het gebruik van licht/tegenlicht is prachtig. We kunnen eigenlijk elke keer meteen na de fotoshoot al niet wachten op de volgende keer!
  Fabiana
  Fabiana
  / familiefotografie
 • Door te ‘googelen’ naar een goede fotograaf voor een fotoshoot van ons gezin kwam ik bij Perfect Portret terecht. De foto’s op de website spraken mij aan door hun spontane karakter, het mooie gebruik van licht en de perfecte scherptediepte. Laura heeft onze verwachtingen zeker waar gemaakt. Ze krijgt zelf een eigenwijze peuter en een bijdehante kleuter leuk op de foto! Ik zou haar absoluut aan anderen aanbevelen.
  Familie Belo
  Familie Belo
  / familiefotografie
 • Toen ik de fotoshoot voor mijn verjaardag vroeg, had ik niet kunnen bedenken wat voor een toppertje dit zou worden! Laura had 1,5 uur uitgetrokken voor onze familie, bestaande uit 9 personen, waaronder 2 hummeltjes van resp. 2 jaar en 3 maanden. De hele sessie was super ontspannen; natuurlijk moest er ‘geposeerd’ worden, maar wel met een brede lach en vette knipoog én in een gezellige sfeer. Zelfs de kleinkinderen wist Laura met heel veel geduld ontspannen, lief en spelenderwijs op de foto te zetten. De foto’s zijn dankzij de ontspannen sfeer die Laura teweeg wist te brengen, stuk voor stuk mooie momentopnames geworden. Het liefst hadden we alle foto’s besteld.
  Familie Monsma
  Familie Monsma
  / familiefotografie
 • Laura is een ontzettend fijne fotograaf om mee te werken. Ze is flexibel, enthousiast, communiceert heel goed (zowel vooraf per e-mail als tijdens de fotoshoot) en daarnaast maakt ze gewoon hele mooie foto’s. Ze weet je direct op je gemak te stellen, en dat zie je duidelijk terug in het resultaat. Een aanrader!
  Familie Schram
  Familie Schram
  / familiefotografie
 • De fotoshoot vonden we best wel spannend. Maar het was zó leuk, Laura is een echte vakvrouw. Ze maakt prachtige foto’s. Zelfs ons hondje Donna vond haar geweldig. Bedankt voor de mooie foto’s, we komen zeker nog een keer terug!
  Lianne
  Lianne
  / familiefotografie
 • Een ochtend met Laura op pad en we zijn een serie prachtige foto’s rijker. Op de foto’s van de broers zijn de (o zo verschillende) karakters goed terug te zien zijn. De oudste rustig en ‘braaf’ en de jongste druktemaker en ‘boef’. Hond Boaz vrolijkt de boel nog extra op. Kortom, een geslaagd uitje naar de Soesterduinen. Dank voor al dat moois weer Laura!
  Sabine
  Sabine
  / familiefotografie
 • Wauw, als ik een lintje zou kunnen geven dan had Laura hem zeker verdiend! Ik had niet gedacht ooit een fotosessie een feestje te kunnen noemen, maar zo zou ik de fotosessie bij Perfect Portret het beste omschrijven. Laura zorgt voor een relaxte, ongedwongen sfeer en daarnaast voor een mooi vleugje humor. Hierdoor heeft ze ons vast gelegd exact zoals we zijn, met blikken die meer zeggen dan duizend woorden. De foto’s zijn mooier geworden dan we durfden dromen en daar zijn we Laura enorm dankbaar voor. Een resultaat wat ons echt enorm dierbaar is, meer dan een aanrader! Laura, namens ons hele gezin enorm bedankt voor de fantastische fotosessie met een werkelijk prachtig resultaat.
  Maaike & family
  Maaike & family
  / familiefotografie
 • Al lang was het een vurige wens om ons gezin op de foto te laten zetten door een professionele fotograaf. We hadden al wel genoeg zelfgemaakte vakantiekiekjes, maar altijd ontbrak een van ons hierop. Na een korte zoektocht op het internet besloten we een fotoshoot bij Laura in te plannen. Vooral de lichte, heldere foto’s in haar portfolio spraken ons erg aan. Op een mooie dag in augustus, waarop de hei vol in bloei stond, maakte we kennis met Laura. Open, eerlijk & er was meteen een klik. Zo fijn! Ondanks dat onze dochter er op een gegeven wel genoeg van had, bleef Laura heel geduldig. En met resultaat, want wat hadden we het lastig met het kiezen tussen alle foto’s.
  Nienke & gezin
  Nienke & gezin
  / familiefotografie
 • Ik wilde al zo lang een fotoshoot met zijn drieën, maar wilde absoluut geen standaard brave portretfoto’s. Laura voelde direct aan wat wij dan wel wilden en liet ons zelf meedenken en creatief zijn. Wij zijn van nature meer stoer dan braaf en dat kwam perfect tot uiting in de foto’s. Zelfs Mauro (9 jaar) vond het helemaal geweldig.
  Sandra, Camiel & Mauro
  Sandra, Camiel & Mauro
  / familiefotografie
 • Het zijn foto’s geworden waar we heel blij mee zijn! Laura heeft snel het vertrouwen gewonnen van beide jongens, was geduldig en heeft de tijd genomen. Dat is te zien op de foto’s. Liam wilde liever spelen dan stil zitten, ook dat was geen probleem. Met Laura’s ideeën zijn het toch mooie, leuke foto’s geworden.
  Margot & David
  Margot & David
  / familiefotografie
 • Op zoek naar een leuk cadeau voor de 70e verjaardag van mijn moeder kwamen we op het idee om een fotoshoot te doen. Dat idee kwam mede omdat we veel mooie foto’s van Laura  - die ik ken van de basisschool, contact was dus snel gemaakt - voorbij zagen komen op Facebook. De foto’s van Laura zijn altijd leuk zijn om te zien, met mooie kleuren en originele perspectieven. Dit maakte ons erg enthousiast om Laura te vragen voor onze fotoshoot. Ze reageerde direct! Bovendien vond ze het erg leuk om van me te horen omdat we elkaar jaren niet hadden gesproken. Naast een leuke dag te hebben gehad, was het resultaat super! Een herinnering voor het leven.
  Remco
  Remco
  / familiefotografie
 • Wij leerden Laura’s werk kennen door de trouwfoto’s van onze buren en waren meteen weg van de spontaniteit die zij op de foto’s vast weet te leggen. Zo werd zij onze trouwfotograaf (2013) en daarna volgde regelmatig een fotoshoot om een update van ons gezin of familie vast te leggen. Met altijd een ontspannen sfeer weet zij natuurlijke foto’s te schieten, waarbij veel ruimte is voor eigen wensen. En de snelle preview achteraf is elke keer weer een feestje!
  Eveline
  Eveline
  / familiefotografie
 • Mijn zus en ik waren op zoek naar een fotografe die onze familie vast kon leggen voor onze vader en moeder die 40 jaar getrouwd waren. Met 5 jongens, 1 meisje, 1 baby én dan ook nog 2 zussen (wij) was het onmogelijk om zelf leuke foto’s te maken. We kwamen na een zoektocht bij Laura terecht. Zij zorgde ervoor dat we uiteindelijk allemaal ontspannen voor de camera stonden. En waar het allemaal om begonnen was; mijn vader en moeder hebben nu een superleuke familiefoto aan de muur hangen!"
  Kim
  Kim
  / familiefotografie
 • Al 10 jaar laat ik mijn gezin door Laura fotograferen, dat doe ik elke 2 jaar. Dus 5 keer inmiddels! Dat op zich zegt genoeg over hoe goed ik Laura vind, in de kunst van het vastleggen van mensen zoals ze zijn, op beeld. Ik blijf terugkomen omdat de stijl van Laura’s foto’s mij heel blij maakt, en iedereen in mijn gezin voelt zich bij haar op hun gemak, op welke leeftijd dan ook! Van pruilende peuter tot terror tiener, alles kan Laura aan, met een glimlach!. Ook dit jaar waren de foto’s weer prachtig en zelfs in een nieuwe samenstelling; iedereen is weer super tevreden met het resultaat!
  Fabiana
  Fabiana
  / familiefotografie
 • Laura neemt echt de tijd en haalt alles uit de kast, zodat in op een ongedwongen sfeer foto’s gemaakt worden. De kinderen voelen zich ook op hun gemak bij Laura. We zijn elke keer weer blij met de foto’s.
  Margot
  Margot
  / familiefotografie
 • Voor de verjaardag van mijn vader én de verjaardag van mijn zoon hebben we familiefoto's laten maken door Laura. We hebben dit beleefd als een feestje. Ze is duidelijk in haar communicatie en aanwijzingen, vrolijk en lekker spontaan. Ook over de foto's en het uiteindelijke resultaat zijn we heel tevreden. Dankjewel Laura!
  Chantal
  Chantal
  / familiefotografie