Gezinsfotografie Amsterdam

Op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie Amsterdam e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres.

Een mooie foto voor aan de muur, met het hele gezin én op de koop toe een geweldige middag en heel veel lol met zijn alleen. Boek je een sessie voor gezinsfotografie bij Perfect Portret dan krijg je dit pakket in één. Een belevenis met een geweldige herinnering!

Gezinsfotografie Amsterdam: waar?

Het fotograferen van gezinnen doe ik op (buiten)locaties. Daar waar kinderen lekker rond kunnen rennen en zichzelf kunnen zijn. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk.

Waar vind je deze locaties? Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Amsterdam natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor gezinsfotografie. Enkele voorbeelden:

  • Het Amsterdamse Bos. Een waar natuurlijk paradijs voor jonge kinderen.
  • Het Vondelpark. Midden in de stad en toch in de natuur. Wissel de natuurlijke achtergrond tegen de stadse sferen.
  • Het Oostelijke Havengebied. Voor een trendy, eigentijdse fotoshoot met jouw (stoere!) kinderen.
  • Het Hortus Botanicus. Aan de rand van het hectische Amsterdamse centrum vind je achter een 30 jaar oude toegangspoort een van de oudste botanische tuinen. Met mooie kassen!

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou en je kind(eren) past. Kom ook gerust met eigen suggesties.

Gezinsfotografie Amsterdam: kan dat ook in de studio?

Perfect Portret biedt niet de mogelijkheid tot een fotoshoot in de studio. Er is bewust gekozen voor fotoshoots op locatie, omdat ik van mening ben dat mensen meer zichzelf kunnen zijn in een natuurlijke omgeving.

Gezinsfotografie Amsterdam: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 8 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van gezinsfotografie >>

Perfect Portret, gezinsfotografie AmsterdamP.S. Gezinsfotografie in Amsterdam is niet het enige waar Perfect Portret zich op richt. Gezinsfotografie is ook mogelijk in Almere e.o. (o.a. Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) kun je een fotoshoot boeken.