Babyfotografie Flevoland

 

Babyfotografie in Flevoland

De mogelijkheden

Op zoek naar een fotograaf voor babyfotografie in Flevoland? Bij mij, Laura, ben je aan het goede adres voor pure foto’s van jullie baby(‘s). Of dat nu net na de bevalling is of later in het eerste jaar.

Pril geluk is in mijn ogen een van de mooiste dingen die er is. Na een bijzondere tijd in je leven, beval je van een klein wezentje. Dan ben je opeens een gezin, of wordt je gezin nog groter. Wat is er nu mooier dan dit (want voor je het weet zijn ze groot!) vast laten leggen door een goede fotograaf?

Babyfotografie in Flevoland: wanneer?

Wil jij jouw baby graag laten vastleggen vlak na de bevalling? Geen probleem! In de eerste 12 dagen praten we dan over newbornfotografie. Je kindje is dan relatief rustig, ondanks de sprongetjes die je af en toe wel merkt.

Wil je liever later een fotoshoot van jouw baby? Dan adviseer ik dit te doen nadat het in de ‘ik kan zitten’-fase is belandt. Je kunt in het laatste geval een stuk meer variatie aanbrengen tijdens een fotoshoot.

Waar vinden fotoshoots plaats?

Ga je voor babyfotografie in Flevoland dan heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Bij jullie thuis. In een vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld in de eigen kinderkamer en wieg.
 • Op locatie. Vanaf het moment dat baby’s kunnen zitten, is het ook mogelijk om op een buitenlocatie te fotograferen.

Wil je jouw baby met de rest van het gezin vast laten leggen, dan adviseer ik de laatste optie. We zoeken dan samen naar een geschikte locatie. Bijvoorbeeld in een speeltuin, in het bos of op de hei. Of wat dacht je van het strand?


Wat zijn de kosten van babyfotografie in Flevoland?

Handige pakketprijzen

Babyfotografie in Flevoland boek je bij mij vanaf € 195,-. Voor dit bedrag krijg je 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), maximaal een uur fotografie en uiteraard selectie & nabewerking.

Uiteindelijk bepaal je zelf welke foto’s je kiest! Wil je meer foto’s dan 5? Dan kun je een groter fotopakket afnemen óf uiteraard achteraf foto’s bijbestellen.

Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen. Het geeft je daarnaast meer vrijheid in het gebruik van de foto’s voor privégebruik. Zo kun je ze eenvoudig & snel delen op je social media kanalen.

Bekijk mijn prijzen

Enthousiast geworden? Plan direct een afspraak in!

Neem contact op
 

Een selectie uit mijn portfolio

Babyfotografie FlevolandIk ben ook in andere plaatsen beschikbaar voor babyfotografie. Niet alleen in andere diverse plaatsen in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn).

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van klanten die je voor gingen
 • Ik kreeg toen ik met zwangerschapsverlof ging van mijn collega's een fotoshoot van Perfect Portret cadeau. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor: we zijn zo blij dat we van onze Lena hele mooie foto's hebben van nu ze nog zo klein is! Dat hadden we zelf nooit zo mooi vast kunnen leggen. Hier gaan we nog járen van genieten!  
  Annegien & Tim
  Annegien & Tim
  / newbornfotografie
 • Zwanger zijn en een kindje verwelkomen is een unieke gebeurtenis. Een zwangerschapsshoot is een mooie manier om een blijvende herinnering te maken. Wij wilden dit graag door Laura laten doen, maar helaas lukte de shoot vanwege omstandigheden niet meer. Laura stelde voor om een newbornshoot te doen. Zo fijn die flexibiliteit! Tijdens de shoot was Laura heel geduldig, ze neemt echt de tijd. Laura heeft onze Jelte van een weekje oud heel mooi in beeld weten te brengen, zelfs samen met zijn grote broer Luuk (een eigenwijze peuter). De foto’s stralen uit hoe wij als gezinnetje zijn en zijn voor ons dan ook heel waardevol!
  Femke
  Femke
  / Newbornfotografie
 • In januari hadden wij voor de tweede keer een fotoshoot met Laura. Wederom een newbornshoot, maar nu van ons tweede kindje. Laura, wat fijn dat je dit weer voor ons wilde en kon doen. Eerst gezellig bijkletsen en als verrassing heb je ook nog foto’s gemaakt van het hele gezin i.p.v. alleen met onze kleine Pieter. Zo mooi en bijzonder! Je neemt de tijd en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Onze Pieter bleef maar slapen, maar je had hier begrip voor en je wachtte totdat hij eindelijk eens wakker werd. Eindresultaat: zelfde stijl prachtige (newborn)foto’s van onze beide kinderen en twee superleuke ervaringen.
  Jill & Jasper
  Jill & Jasper
  / newbornfotografie
 • Laura heeft ons al meerdere keren op de foto gezet. Dit keer was onze pasgeboren dochter Nora aan de beurt. Doordat Laura constant haar camera in de hand had, hebben we naast de geposeerde foto’s ook spontane foto’s. Laura neemt de tijd voor de foto’s en toen het tijd werd voor Nora om te eten, zette Laura gewoon even de grote broers op de foto. Doordat zij ook niets ‘moeten’, staan zij ook dit keer weer leuk op de foto. Wij zijn weer blij met het resultaat!
  Familie Betgen
  Familie Betgen
  / newbornfotografie