Babyfotografie Flevoland

Op zoek naar een fotograaf voor babyfotografie Flevoland? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor pure foto’s van jullie kindje in het eerste levensjaar. Of dat nu net na de bevalling is of later in het eerste jaar.

Pril geluk is in mijn ogen een van de mooiste dingen die er is. Na een bijzondere tijd in je leven, beval je van een klein wezentje. Dan ben je opeens een gezin, of wordt je gezin nog groter! Wat is er nu mooier dan dit (in het eerste jaar, want voor je het weet zijn ze groot!) vast laten leggen door een goede fotograaf? Niet alleen in de eerste 12 dagen voor newbornfotografie, maar ook op andere momenten tijdens de rest van het eerste jaar.

Babyfotografie Flevoland: wanneer?

Wil jij jouw baby graag mooi laten vastleggen? Geen probleem! In de eerste 12 dagen praten we nog over newbornfotografie. Maar alles daarna valt onder babyfotografie. En wanneer je dat dan in het eerste jaar doet, dat is geheel aan jullie. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan voor de drie maanden of nadat ze kunnen zitten. Je kunt in het laatste geval een stuk meer variatie aan brengen tijdens een fotoshoot.

Babyfotografie Flevoland: waar?

Boek je een babyfotoshoot bij Perfect Portret dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Bij jullie thuis. In een vertrouwde omgeving, te midden van eigen speeltjes of bijvoorbeeld in de eigen kinderkamer en de eigen wieg.
  • Op locatie. Vanaf het moment dat baby’s kunnen zitten, is het ook mogelijk om op locatie te fotograferen.

Wil je jouw baby met de rest van het gezin vast laten leggen, dan adviseer ik de laatste optie. We zoeken dan samen naar een geschikte locatie. Bijvoorbeeld in een speeltuin, het bos of op de hei. Of wat dacht je van het strand?

Babyfotografie Flevoland: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 215,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), anderhalf tot twee uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen vaak wel hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van babyfotografie Flevoland e.o. >>

Perfect Portret, babyfotografie FlevolandP.S. Perfect Portret is ook in andere plaatsen beschikbaar voor babyfotografie. Niet alleen in andere plaatsen in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn).