Newbornfotografie Flevoland

Op zoek naar een fotograaf voor newbornfotografie Flevoland e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor pure foto’s van jullie pasgeboren kindje.

Pril geluk is in mijn ogen een van de mooiste dingen die er is. Na een bijzondere tijd in je leven, beval je van een klein wezentje. Wat is er nu mooier dan dit vast laten leggen door een goede fotograaf? Denk eens aan newbornfotografie.

Newbornfotografie Flevoland: wanneer?

Wil jij jouw pasgeboren baby graag mooi laten vastleggen, dan kun je dit het beste doen tussen 5 en 12 dagen. Je baby slaapt dan nog veel en er is genoeg rust voor een uitgebreide fotosessie. Ook krijgen iets oudere baby’tjes snel last van pukkeltjes en daar heb je in deze tijd nog geen last van.

Tussendoor is er tijd om te verschonen, voeding te geven of om gewoon even te knuffelen. Voor een newbornsessie wordt ook meer tijd genomen dan voor een normale fotoshoot.

Newbornfotografie Flevoland: waar?

De fotoshoot vindt in vertrouwde omgeving plaats: ik kom bij jullie aan huis. De eerste weken na de bevalling zijn al hectisch genoeg, en zo hoeven jullie niet meteen met alles op pad. Plus: wat is er mooier dan jouw baby op een vertrouwde, eigen plek? Bijvoorbeeld in de nieuwe babykamer. Of bij (en met) papa en mam, of broertje(s) of zusje(s) op bed.

Gewapend met een handige zitzak, dekentjes en een extra kacheltje kom ik langs. Het kacheltje is voor extra verwarming. De baby wordt hier rustig van en hierdoor zijn pure beelden zonder kleertjes ook mogelijk. Uiteraard maak ik ook graag gebruik van eigen kleedjes en omslagdoeken, zodat de fotoshoot een nog persoonlijker tintje krijgt.

Newbornfotografie Flevoland: wat kost een fotoshoot?

Een newbornshoot bij Perfect Portret boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), 1,5 tot 2 uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Newbornfotografie Flevoland: actie!

Boek je ook een zwangerschapsshoot bij Perfect Portret, dan krijg je bij het boeken van newbornfotografie 10% korting op de pakketprijs. Check de actiepagina.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van newbornfotografie Flevoland e.o. >>

Perfect Portret, newbornfotografie FlevolandP.S. Perfect Portret is ook in andere plaatsen beschikbaar voor newbornfotografie. Niet alleen in andere plaatsen in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn).