Newbornfotografie Utrecht

 

Newbornfotografie in Utrecht

De mogelijkheden

Op zoek naar een fotograaf voor newbornfotografie in Utrecht? Bij mij, Laura, ben je aan het goede adres voor pure foto’s van jullie baby(‘s). Of dat nu net na de bevalling is of later in het eerste jaar.

Pril geluk is in mijn ogen een van de mooiste dingen die er is. Na een bijzondere tijd in je leven, beval je van een klein wezentje. Wat is er nu mooier dan dit vast laten leggen door een goede fotograaf?

Wanneer plan je een newbornshoot?

Wil jij jouw pasgeboren baby graag mooi laten vastleggen, dan kun je dit het beste doen tussen 5 en 12 dagen. Je baby slaapt dan nog veel en er is genoeg rust voor een uitgebreide fotosessie. Ook krijgen iets oudere baby’tjes snel last van pukkeltjes en daar heb je in deze tijd nog geen last van.

Tussendoor is er tijd om te verschonen, voeding te geven of om gewoon even te knuffelen. Voor een newbornsessie wordt doorgaans ook meer tijd genomen dan voor normale fotoshoots.

Waar vinden fotoshoots plaats?

De newbornsessie vindt in vertrouwde omgeving plaats: ik kom bij jullie aan huis. De eerste weken na de bevalling zijn al hectisch genoeg, en zo hoeven jullie niet meteen met alles op pad. Plus: wat is er mooier dan jouw baby op een vertrouwde, eigen plek? Bijvoorbeeld in de nieuwe babykamer. Of bij (en met) papa en mam, of broertje(s) of zusje(s) op bed.

Gewapend met een extra kacheltje kom ik langs. Het kacheltje is voor extra verwarming. De baby wordt hier rustig van en hierdoor zijn pure beelden zonder kleertjes ook mogelijk. Ik fotograaf niet met props, maar leg jouw kindje vast in zijn of haar eigen omgeving. Denk hierbij aan de wieg, op de commode, in jouw armen…


Wat zijn de kosten van newbornfotografie in Utrecht?

Handige pakketprijzen

Newbornfotografie in Utrecht is mogelijk vanaf € 195,-. Voor dit bedrag krijg je 5 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie (met uitloop omdat newbornsessies net wat meer geduld vragen) en uiteraard selectie & nabewerking.

Uiteindelijk bepaal je zelf welke foto’s je kiest! Wil je meer foto’s dan 5? Dan kun je een groter fotopakket afnemen óf uiteraard achteraf foto’s bijbestellen.

Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen. Het geeft je daarnaast meer vrijheid in het gebruik van de foto’s voor privégebruik. Zo kun je ze eenvoudig & snel delen op je social media kanalen.

Bekijk mijn prijzen

Enthousiast geworden? Plan direct een afspraak in voor newbornfotografie in Utrecht!

Neem contact op
 

Een selectie uit mijn portfolio

Ik benNewbornfotografie Utrecht ook in andere plaatsen beschikbaar voor newbornfotografie. O.a. in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), Amsterdam en ’t Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn).

 

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van klanten die je voor gingen
 • In januari hadden wij voor de tweede keer een fotoshoot met Laura. Wederom een newbornshoot, maar nu van ons tweede kindje. Laura, wat fijn dat je dit weer voor ons wilde en kon doen. Eerst gezellig bijkletsen en als verrassing heb je ook nog foto’s gemaakt van het hele gezin i.p.v. alleen met onze kleine Pieter. Zo mooi en bijzonder! Je neemt de tijd en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Onze Pieter bleef maar slapen, maar je had hier begrip voor en je wachtte totdat hij eindelijk eens wakker werd. Eindresultaat: zelfde stijl prachtige (newborn)foto’s van onze beide kinderen en twee superleuke ervaringen.
  Jill & Jasper
  Jill & Jasper
  / newbornfotografie
 • Laura heeft ons al meerdere keren op de foto gezet. Dit keer was onze pasgeboren dochter Nora aan de beurt. Doordat Laura constant haar camera in de hand had, hebben we naast de geposeerde foto’s ook spontane foto’s. Laura neemt de tijd voor de foto’s en toen het tijd werd voor Nora om te eten, zette Laura gewoon even de grote broers op de foto. Doordat zij ook niets ‘moeten’, staan zij ook dit keer weer leuk op de foto. Wij zijn weer blij met het resultaat!
  Familie Betgen
  Familie Betgen
  / newbornfotografie
 • Ik kreeg toen ik met zwangerschapsverlof ging van mijn collega's een fotoshoot van Perfect Portret cadeau. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor: we zijn zo blij dat we van onze Lena hele mooie foto's hebben van nu ze nog zo klein is! Dat hadden we zelf nooit zo mooi vast kunnen leggen. Hier gaan we nog járen van genieten!  
  Annegien & Tim
  Annegien & Tim
  / newbornfotografie
 • Zwanger zijn en een kindje verwelkomen is een unieke gebeurtenis. Een zwangerschapsshoot is een mooie manier om een blijvende herinnering te maken. Wij wilden dit graag door Laura laten doen, maar helaas lukte de shoot vanwege omstandigheden niet meer. Laura stelde voor om een newbornshoot te doen. Zo fijn die flexibiliteit! Tijdens de shoot was Laura heel geduldig, ze neemt echt de tijd. Laura heeft onze Jelte van een weekje oud heel mooi in beeld weten te brengen, zelfs samen met zijn grote broer Luuk (een eigenwijze peuter). De foto’s stralen uit hoe wij als gezinnetje zijn en zijn voor ons dan ook heel waardevol!
  Femke
  Femke
  / Newbornfotografie