Familiefotografie Soest

Op zoek naar een fotograaf voor familiefotografie Soest e.o.? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van het hele gezin. Met af en toe een knipoog.

Een mooie foto voor aan de muur, met het hele gezin én op de koop toe een geweldige middag en heel veel lol met zijn alleen. Boek je een sessie voor gezinsfotografie bij Perfect Portret dan krijg je dit pakket in één. Een belevenis met een geweldige herinnering!

Familiefotografie Soest: hoe?

Het fotograferen van jullie gezin doe ik altijd op buitenlocaties. Daar waar kinderen rond kunnen rennen en spelen, en waar je niet de statische familieportretten krijgt die vroeger bij oma een de muur prijkten. Door het kiezen van een buitenlocatie in een ontspannen sfeer vermijd ik extreem geposeerde houdingen en krijg ik mensen sneller ontspannen op de foto.

Familiefotografie Soest: waar?

Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Soest natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor familiefotografie.

Wat dacht je van de Soester duinen bijvoorbeeld? Hier heb je alle ruimte & mogelijkheden voor een gevarieerde familieshoot. Mooi in de herfst, mooi in het voorjaar, helemaal super in de zomer en met sneeuw… handschoenen mee en sneeuwballen gooien maar!

Uiteraard bestaat Soest uit meer dan alleen duinen en samen kunnen we, aan de hand van jouw voorkeuren, op zoek naar de ideale locatie voor een familie fotoshoot.

Familiefotografie Soest: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot voor het hele gezin boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 8 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), 1,5 uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van familiefotografie in Soest e.o. >>

Perfect Portret, familiefotografie Soest P.S. Perfect Portret is ook in andere plaatsen beschikbaar voor familiefotografie. Niet alleen in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad), maar ook in Amsterdam, Utrecht en andere plaatsen in 't Gooi (Huizen, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Blaricum, Baarn).