Familiefotografie Flevoland

Op zoek naar een fotograaf voor familiefotografie Flevoland? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane en frisse foto’s van het hele gezin. Met af en toe een knipoog.

Een mooie foto voor aan de muur, met het hele gezin én op de koop toe een geweldige middag en heel veel lol met zijn alleen. Boek je een sessie voor familiefotografie bij Perfect Portret dan krijg je dit pakket in één. Een belevenis met een geweldige herinnering!

Familiefotografie Flevoland: hoe?

Het fotograferen van jullie gezin doe ik altijd op buitenlocaties. Daar waar kinderen rond kunnen rennen en spelen, en waar je niet de statische familieportretten krijgt die vroeger bij oma een de muur prijkten. Door het kiezen van een buitenlocatie in een ontspannen sfeer vermijd ik extreem geposeerde houdingen en krijg ik mensen sneller ontspannen op de foto.

Familiefotografie Flevoland: waar?

Denk vooral niet te ingewikkeld. Je eigen tuin kan al genoeg zijn voor een geweldige fotoshoot. En buiten dat biedt Flevoland natuurlijk heel veel mooie en bovenal geschikte plekken voor familiefotografie. Zo vind je in Almere & Lelystad genoeg mooie natuurparken en is de binnenstad van Harderwijk geschikt voor stoere fotografie. Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jullie past.

Familiefotografie Flevoland: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot voor het hele gezin boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 8 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), minimaal 1 uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel vaak hebt.

Meer over de mogelijkheden en prijzen van familiefotografie Flevoland >>

Perfect Portret, familiefotografie FlevolandP.S. Perfect Portret is in diverse plaatsen in Flevoland (o.a. Almere, Harderwijk, Emmeloord, Dronten en Lelystad) beschikbaar voor familiefotografie, maar ook in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Soest, Huizen, Blaricum, Baarn).