HERFSTSHOOT IN DE ZON – fotoshoot Huizen

Fotoshoot Huizen

Een nieuwe camera, een vriendin die model is en een stralende herfstzonnetje. Deze fotoshoot kon niet meer dan geslaagd worden, bedacht ik me toen ik onderweg was naar ‘t Gooi afgelopen zondag.

Hoewel ik tegenwoordig in Almere woon, kom ik oorspronkelijk uit ‘t Gooi. Als ik daar familie bezoek, kom ik vaak langs de hei bij Blaricum (Bijvanck) en Huizen. “Daar wil ik binnenkort een fotoshoot doen”, zei ik tegen vriendin Marij onlangs. Mijn nieuwe camera – en dat maakt deze fotografe erg gelukkig – was een goede aanleiding om er samen op een zonnige zondag op uit te trekken. Met sjaals, handschoenen, thee om warm te blijven & twee gloednieuwe outfits van Blue Line.

Het bleek inderdaad de perfecte locatie die ik voor ogen had. Hier en daar een boom, weidse uitzichten, en een paar verdwaalde Schotse Hooglanders en rondrennende honden. Maar het meest fantastische vond ik het geweldige tegenlicht, dat je in deze tijd van het jaar vanaf ca. 15.00 uur hebt. En wat helemaal bij mijn stijl van fotografie past. Af en toe namen we even pauze, tot de zon weer achter de wolken vandaan kwam.

Helemaal rozig en happy kwam ik einde van de middag thuis. Vrolijk omdat de fotoshoot goed was gegaan, omdat het gezellig was om weer even met een vriendin op pad te zijn (wat er door de zomerdrukte even niet van was gekomen), maar bovenal omdat die nieuwe camera zoooo fantastisch is. Check hieronder snel het resultaat.

Fotoshoot Huizen
Fotoshoot Huizen
Fotoshoot Huizen
Fotoshoot Huizen
Fotoshoot Huizen

Interesse in een fotoshoot Huizen e.o.? Check de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.