ONDER DE BOMEN – babyfotografie Lelystad

Babyfotografie Lelystad

Je hoeft niet altijd op zoek naar een spetterende locatie voor babyfotografie. In Lelystad fotografeerde ik de 5 maanden oude Olivia (samen met haar ouders) in de achtertuin. Onder de lianen-bomen zochten we de schaduw op op een van de eerste zomerse dagen in juli.

Enige tijd geleden mailde de moeder van Olivia mij. Ze had mij gevonden via Google en wilde graag een afspraak maken om foto’s te maken van haar dochter en evt. het hele gezin. Toen wist ik nog niet hoe leuk dit gezin én hoe ge-wel-dig hun tuin aan het water is.

Olivia keek me nieuwsgierig aan met haar blauwe ogen toen ik binnenkwam, maar een beetje verlegen was ze wel. En het liggen op de vlonders vond ze niet zo fijn. Op een kleedje was het al snel goed, maar op haar buik…? Er kwam een pruillipje tevoorschijn. Haar favoriete rammelaar bleek echter uitkomst te bieden en dat bleef gedurende deze fotoshoot mijn grote assistent. Olivia hoefde het geluidje maar te horen of ze keek me stralend aan met haar blauwe ogen. En was het even niet meer leuk, dan gooiden papa en mama haar even in de lucht, wat ook weer geweldige plaatjes opleverden.

Tussendoor hielden we nog een kleine pauze, maar toen zat Olivia zo lief in de hoek van de bank dat ik het niet kon laten ook daar wat mooie foto’s van haar te maken. Zodat haar ouders nog meer mooie foto’s zouden hebben om uit te kiezen!

Babyfotografie Lelystad
Babyfotografie Lelystad
Babyfotografie Lelystad
Babyfotografie Lelystad
Babyfotografie Lelystad
Babyfotografie Lelystad
Babyfotografie Lelystad

Ook geïnteresseerd in babyfotografie Lelystad e.o.? Lees snel verder >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.