DE FAVORIET VAN MARIJ – portretfotografie Almere

Portretfotografie Marij

Was je al weg van de pluisjesfoto van mijn portretfotografie-sessie met Marij in Almere? Check dan snel deze foto’s ook even. Dit was één van de andere series van de fotoshoot.

Ik ken Marij al een lange tijd via Twitter. Eerst kende ik haar als dat mooie plus size model, maar toen viel ze enorm af en was het tijd voor een nieuw portfolio. En wat straalde ze! Ik ging vervolgens stralen van het mooie tegenlicht, wat ook wel de reden was dat ik had gekozen voor een zomerse avond op deze mooie locatie.

Het plaatje zoals hij uiteindelijk is geworden, was ook echt wat ik vooraf voor ogen had. En waar Marij – aan de hand van mijn voorbeelden – nog speciaal deze jurk voor had gekocht. Plaatje compleet!

En Marij? Die werd met name bij het zien van de eerste foto heel blij. “Die wil ik nu op Facebook!” En als mensen zo enthousiast zijn, dan is mijn doel geslaagd.

Ik vond het lastig een favoriet te kiezen, omdat er zoveel mooie foto’s gemaakt zijn. Toch sprong er wel één serie meteen voor mij uit. En dat is onderstaande. De foto’s stralen puurheid, rust, maar ook spontaniteit uit voor mij. Ik was en mocht hier volledig mijzelf zijn en dat betekende enorm veel voor mij. Op deze foto’s geen fake smile, weinig make up, weinig Photoshop, gewoon de Marij zoals ik ben. – Marij

Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.