Bruidsfotografie Zeeland

 

Bruidsfotografie in Zeeland

Jullie verhaal in foto's

Op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie in Zeeland? Bij mij, Laura, zijn jullie aan het goede adres voor foto’s van een van de mooiste dagen van jullie leven.

Kleurrijk & fris, zo omschrijf ik het liefst mijn bruidsfotografie. Mijn foto’s zeggen echter nog veel meer. Ze vertellen een verhaal. Ze stralen emotie uit… En liefde!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Lees snel verder!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Als bruidsfotograaf ben ik werkzaam door het hele land; van Limburg tot Groningen, van Noord-Holland tot Overijssel. En ook in Zeeland!

Wat ik voor jullie kan betekenen, hangt af van jullie wensen. Hiervoor plannen we een kennismakingsgesprek in om jullie wensen én jullie dag door te nemen. Het gesprek is er  ook om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. Want als er iets belangrijk is op dé dag, is dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

Wat ik ook belangrijk vind; niet teveel aanwezig te zijn op de trouwdag zelf. Hoewel ik niet helemaal onzichtbaar kan zijn (zo’n camera valt toch op), meng ik me echt tussen de gasten; alsof ik onderdeel ben van jullie gezelschap. Ik krijg dit (van bruidsparen die jullie voorgingen) vaak terug in reviews als positief punt.

 

Waar kunnen we jullie trouwshoot doen?

Tijdens een trouwdag maak ik graag de tijd om even alleen met jullie op pad te gaan. Weg van de drukte van de gasten en samen naar een plek waar jullie je thuis voelen. Hier zal ik foto’s van jullie samen maken. Want zeg nu zelf, als je er als bruid toch één dag zo mooi uitziet, dan wil je dat toch vastgelegd hebben? En daar wil je je kersverse man toch naast hebben?

Waar? Het meest simpele antwoord is: waar jullie willen! Misschien hebben jullie wel een plek in (of net buiten) Zeeland waar jullie elkaar hebben leren kennen. Of hebben jullie bijzondere herinneringen aan één plek. Dan gaan we uiteraard naar die plek.

Heb je geen specifieke plek in gedachte, dan gebruik ik mijn kennis en ervaring om – samen met jullie – de juiste plek te vinden.

Wat zijn de kosten van bruidsfotografie in Zeeland?

Handige pakketprijzen

Omdat ik graag een verhaal vertel met mijn bruidsfotografie ben ik beschikbaar voor minimaal 4 uur. Uitgaande van 4 uur is bruidsfotografie in Zeeland mogelijk vanaf € 995,-.

Uiteraard kunnen jullie ook een pakket afnemen met meer uren; hoe meer uren hoe goedkoper het (omgerekend per uur) het wordt. Ongeacht hoeveel uren jullie afnemen, jullie kunnen altijd rekenen op:

 • Kennismakingsgesprek & evt. advies bij de dagplanning
 • Advies over een evt. locatie voor de fotoshoot
 • Professionele nabewerking in mijn kleurrijke & frisse stijl
 • Sneak preview binnen een week na de bruiloft
 • Foto’s worden digitaal en op hoge resolutie aangeleverd

Meer weten over de diverse pakketprijzen en opties?

Check mijn tarieven

Enthousiast geworden? Plan direct een kennismakingsgesprek in!

Neem contact op
 

Een selectie uit mijn portfolio

Bruidsfotografie ZeelandIk ben ook in andere plaatsen beschikbaar voor bruidsfotografie. Een paar voorbeelden? Almere, Amsterdam, Bussum, Arnhem, Den Haag, Flevoland, Friesland, ’t Gooi, Haarlem, Hilversum, Huizen, Laren, Leiden, Lelystad, Naarden, Rotterdam, Urk, Utrecht en Zuid-Holland.

Wat anderen over mij zeggen...

Reviews van klanten die je voor gingen
 • 12-12-12 zijn wij getrouwd. Wat we zochten voor deze dag was pure fotografie… hoe vind je dat? We hebben het ge-Googled en kwamen op de site van Laura uit. Tijdens het bekijken van de portfolio zien we ineens een bekend boeket. We komen terecht bij foto’s van goede vrienden en de laatste bruiloft waar we zijn geweest! Puur toeval of puur geluk?! Laura heeft tot in de details een levend verslag gemaakt van deze bijzondere dag. Wat een prachtige en pure foto’s hebben wij ontvangen van onze dochters, familie, vrienden en dierbaren op deze dag. Onze dank is groot!
  Marc & Monica
  Marc & Monica
  / trouwfotografie
 • We hebben Laura leren kennen voor onze bruiloft toen we bij haar kwamen voor een loveshoot. Dit verliep al heel erg goed. Ze gaf ons duidelijke instructies en heeft een creatieve blik. De foto’s die we later kregen waren mooi, licht en snel beschikbaar voor ons. Op onze trouwdag was Laura flexibel, sociaal naar onze gasten en iedereen vond het gezellig dat ze erbij was. We kregen later veel complimentjes over de foto’s, maar ook over haar aanwezigheid. Eigenlijk vond iedereen Laura leuk! En bovenal: we zijn erg enthousiast over de foto’s!
  Bart & Willianne
  Bart & Willianne
  / trouwfotografie
 • Laura maakt geweldige foto’s: mooi, lief, grappig, spontaan en bijzonder. Het zijn sprekende beelden met heldere, frisse kleuren. Ze weet precies de goede dingen te zeggen om je op je gemak te stellen, zodat je ontspannen op de foto staat. Én ze weet jou en je gasten vast te leggen precies op de goede momenten. Laura voelde precies aan waar we behoefte aan hadden, aan een half woord had ze genoeg. De foto’s zijn een prachtig aandenken aan een supermooie dag.
  Björn & Martine
  Björn & Martine
  / trouwfotografie
 • Wat een super gave foto’s, bijna onwerkelijk! We hebben ontzettend genoten, wat een fantastische dag. Heeeeel gaaf en bijzonder om zo in de boomgaard van mijn ouders (waar ik als kind in mijn overall speelde) te worden gefotografeerd. Nogmaals dank voor alle foto’s, maar ook voor jou persoonlijke bijdrage aan onze dag, we hebben van veel gasten gehoord dat je onopvallend aanwezig was, met veel oog voor detail en met op het juiste moment een zakdoek, dat waarderen we enorm.
  Petra & Stefan
  Petra & Stefan
  / trouwfotografie
 • We hebben alle foto’s inmiddels goed kunnen zien, en nog een keer, en nog een keer… Geweldig om de dag zo nog een keer te beleven. Wat een superdag was het! En wat zitten er pareltjes tussen de foto’s. Vooral de ‘spontane’ foto’s waar interactie plaatsvindt, zijn erg mooi. Echt het moment gepakt. Ze zijn precies zoals je op je site omschrijft, fris en met een verhaal. Zoals de dag was en zoals de mensen zijn. Heel leuk! En het licht en de kleuren zijn ook supermooi trouwens! Maar daarom hadden we ook voor jou gekozen natuurlijk.
  Femke & Richard
  Femke & Richard
  / trouwfotografie
 • Onze foto’s zijn echt super mooi geworden! Laura, je bent echt een top fotograaf! Er zitten foto’s tussen waarvan wij niet eens wisten dat je ons op dat moment aan het fotograferen was. Bijna alle gasten vroegen ons na de bruiloft: “Waar heb je de fotograaf vandaan? Wat een geweldig leuke vrouw is dat!” Wij hebben onwijs genoten van onze dag en zijn erg blij met het eindresultaat van de foto’s!
  Fabienne & Alexander
  Fabienne & Alexander
  / trouwfotografie
 • Laura heeft ons op deze grote dag heel gelukkig gemaakt. Ze was tijdens onze bruiloft meer dan een fotograaf: ze maakte niet alleen de foto’s, maar ook de dag heel mooi en ontspannen. Wat we nu in de kast hebben liggen is niet alleen een album met foto’s, maar een album met de momenten en emoties van die dag.
  Ruud & Milena
  Ruud & Milena
  / trouwfotografie
 • Onze mooiste dag moest natuurlijk ook mooi op de foto komen. Na veel (en gezellig!) contact vooraf en uitwisseling van ideetjes wisten we dat het met de foto’s helemaal goed moest komen. De loveshoot voorafgaand aan de grote dag was een succes, fijn om elkaar alvast ‘live’ te leren kennen. Nu mogen wij onze trouwdag keer op keer herbeleven dankzij de mooie foto’s van Laura, die op de dag zelf ook nog eens fijn gezelschap was, voor ons én de gasten. Laura, bedankt voor het vastleggen van zoveel mooie momenten!  
  Sander & Linda
  Sander & Linda
  / trouwfotografie
 • Laura is een erg spontane en sociale fotografe. Haar aanwezigheid op onze grote dag is daarom op geen enkel moment storend geweest. Het was eigenlijk vooral gezellig. De foto's zijn spontaan, sfeervol en zien er geweldig uit. We hebben al veel positieve reacties gehad!    
  Daniëlle & Micha
  Daniëlle & Micha
  / trouwfotografie