DE LEUKSTE CADEAUS VOOR BRANDWEERLIEFHEBBERS – productfotografie

Brandweetjes, de leukste brandweercadeaus

Ik schijn bekend te staan om mijn portretten die mensen in beeld brengen zoals ze echt zijn. Gelukkig; het is mijn grootste passie! Maar ik fotografeer meer. Reisfotografie vind ik bijvoorbeeld fantastisch. Maar ik waag me ook af en toe aan productfotografie. Zoals onlangs voor een geweldige webshop.

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik naast fotografie, reizen én honden ook wat met de brandweer heb. Ik groeide op met een oom die brandweerman was en altijd zijn pieper op zak had. Hij stak mijn vriend (toen nog kok) aan toen we net wat kregen en zodoende woon ik al weer zo’n 13 jaar met een brandweerman samen. Ideaal; want zijn 24-uurs diensten geven me de kans om veel tijd in mijn fotografie te stoppen.

En het brengt me soms op mooie plekken. Drie maanden geleden lag ik bijv. op de landingsbaan van Woensdrecht om een crashtender te fotograferen. Daarover overigens later meer… Ik fotografeerde in april op de beste plekken op de Landelijke Veiigheidsdag, legde oefeningen vast en maakte foto’s van grote branden. Nu was het vriendlief die mij ‘inhuurde’. Foto’s voor zijn nieuwe webshop, met een stoer tintje. Van unieke cadeaus voor brandweerliefhebbers. De oplettende volger zal de fotolocatie overigens herkennen. It’s on of my favorites!

Mocht je dus een brandweerman- of vrouw kennen óf misschien zelfs wel zijn, neem eens een kijkje op www.brandweetjes.nl. Ook leuk: er zijn posters te bestellen voor brandweermannetjes in spe.

Voor mijn webshop in unieke brandweercadeaus wilde ik kleurrijke, frisse, maar ook een tikkeltje stoere foto’s. Laura wist mijn gevoel daarbij perfect om te zetten in foto’s. Een mooie en uniforme reeks! Ze schitteren inmiddels in mijn webshop Brandweetjes. – Ferry

Brandweetjes, brandweercadeaus
Brandweetjes, brandweercadeaus
Brandweetjes, brandweercadeaus
Brandweetjes, brandweercadeaus
Brandweetjes, brandweercadeaus
Brandweetjes, brandweercadeaus

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.