SCHITTEREND SEVILLA – reisfotografie

reisfotografie-sevilla-top

Mijn liefde voor reizen? Die ontstond tijdens perstripjes voor mijn voormalig werk. Er gingen reisfotografen mee op pad die mij uitlegde wat ik eigenlijk allemaal met die oh zo dure spiegelreflex kon. Want – shame on me – ik was zo eentje die alles op de automaat schoot. Mijn enthousiasme werd aangewakkerd en er volgende diverse cursussen. En toen werd mijn liefde voor portretfotografie geboren. Maar mijn liefde voor reisfotografie is ook gebleven.

Hoewel ik lang niet al mijn apparatuur meeneem op vakantie, sleep ik me nog steeds een breuk als ik andere mag geloven. Maar hé, je moet iets over hebben voor mooie foto’s en zeul lang genoeg en je merkt het gewicht echt niet meer. Dat gold ook voor mijn laatste trip naar Sevilla, samen met mijn moeder. Vier dagen liep ik, terwijl de thermometers 30+ uitsloegen, met een grote tas om mijn schouders.

Soms wat gefrustreerd, omdat de stad zo mooi is dat het haast niet mogelijk is het ook zo mooi in beeld te brengen. Maar uiteindelijk zat ik met een big smile achter mijn computer. Een stukje napret dat ik niet zou willen missen! De komende trip naar de Toscane gaat dus gewoon weer alles mee.

P.S. Mocht je aan de hand van onderstaande serie enorm enthousiast worden, boek dan een verblijf in Hotel Las Casas de La Juderia. Dit hotel bestaat uit meerdere herenhuizen, waardoor het aanvoelt als een doolhof dat je keer op keer verrast. OP het dakterras vind je een zwembad, welke op warme dagen een fijne verkoeling is.

Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla
Reisfotografie Sevilla

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.