TERUGKERENDE KLANTEN? – portretfotografie

Portretfotografie

Toen ik ruim vier jaar geleden naar de Kamer van Koophandel stapte, had ik geen idee wat ik kon verwachten? Terugkerende klanten, vast niet.

Wel dus. Mensen die een loveshoot doen, gaan trouwen. Mensen die gaan trouwen krijgen kinderen. Of andersom: dat ik de kinderen al heb gefotografeerd en de ouders daarna pas gaan trouwen. Of dat het gezin wordt uitgebreid.

Ik vind het stiekem niet alleen een eer als men dan weer voor mij kiest, maar ook nog heel erg leuk. Om mensen terug te zien, om te zien hoe kinderen groeien. Of hoe het getrouwde leven bevalt.

Neem nu Bart & Willianne. In april 2013 kwamen ze bij me voor een loveshoot. Een van de foto’s zou gebruikt worden voor hun trouwkaart. In juni had ik de eer hun mooie dag vast te leggen. En van een bruiloft komt een bruiloft, ook voor de fotograaf. Dit jaar gingen hun vrienden trouwen. Ik zag ze terug in de rol van ceremoniemeesters.

“Laura, wil je een nieuwe foto van ons tweeën maken?”, vroeg Willianne mij. Natuurlijk! “Maar na 20.00 uur, als ik klaar ben met mijn werk voor het bruidspaar. Tijdens de zonsondergang maakten we een paar mooie foto’s. Met een stel dat nog net zo gelukkig is als het jaar daarvoor.

En hoe leuk is het om deze drie momenten nu voor één keer achter elkaar te zetten?

Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.