BIJ DE BRANDWEER – kinderfotografie Almere

Brandweer Almere

Vorige week kwamen de zoontjes van vrienden een kijkje nemen bij de plaatselijke brandweerkazerne, waar mijn vriend werkt. Ik besloot ook te gaan: wat mooie foto’s te maken van de twee brandweerfanaten, die zich zo hadden verheugd op dit bezoekje.

Rens (9) had vooraf huiswerk gekregen van brandweerman Ferry, zodat hij ook zou weten wat ‘de jongens’ daar doen, voor wat voor inzetten ze gealarmeerd worden. Hij had alles netjes uitgezocht en filmpjes gekeken en ik verbaasde mij over zijn uitgebreide kennis. Wist ik veel dat er 1.500 liter in die watertank zit op de tankautospuit. Rens wist dat allemaal wel. Nick (3) wist vooral wat hij had gezien bij Brandweerman Sam. En hoe eigenwijs en bijdehand hij ook kan zijn, dit was toch stiekem een beetje eng.

Waar Rens al snel achter de brandweerspuit stond, vond Nick het maar niets. “Te saai”, zei hij heel stoer. En achter het stuur hoefde ook niet… Maar aan het eind zat dat klein mannetje daar toch echt, met een veel te groot stuur in zijn handen. Tot de brandweermannen werden gealarmeerd en er toch een echte chauffeur achter het stuur moest. Handen op de oren, want die sirenes van zo dichtbij zijn toch wel heel erg hard!

Terwijl de brandweermannen op pad waren, besloot ik Nick en Rens nog even mooi vast te leggen, zodat moeder Sabine weer mooie nieuwe portretten aan haar fotomuur kan hangen. Blije kinderen, blije mama & een mooie fotoreeks van een tevreden fotograaf.

“Laura heeft de broers op een ontspannen manier weten ‘vast te leggen’. Knap, aangezien met name kleine broer precies weet wat hij wel en (vooral) niet wil. Maar echt, beide broers vonden het een feestje. En dat is terug te zien in het resultaat. Briljante timing beheerst Laura overigens ook, check de oren-dicht-foto.” – Moeder Sabine

Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere
Brandweer Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.