25 JAAR GETROUWD – loveshoot Almere-Buiten

Loveshoot Almere-Buiten

Waar ik vrolijk van word? Van verliefde mensen voor de camera. Of ze nu piepjong zijn, of rimpelig zijn en samen in het bejaardenhuis nog steeds enorm gelukkig zijn. Marjan & Peter zijn overigens geen van deze twee. Maar wel verliefd. En dat na 25 jaar huwelijk. Tijd voor een loveshoot dus!

Marjan & Peter kende ik al. In februari fotografeerde ik de bruiloft van hun dochter en schoonzoon, Rick & Geriene. Een paar maanden later kreeg ik mail van Geriene: haar ouders waren binnenkort 25 jaar getrouwd en samen met haar broers wilde ze een loveshoot cadeau doen. Een onwijs lief gebaar! (en stiekem moest ik meteen denken aan de keer dat ik dat voor mijn ouders deed)

Vorige week was het zover, op een zonnige avond met mooi licht. We spraken af op een ‘eilandje’ in Almere-Buiten, waar ik als fotograaf altijd heel veel kanten op kan. Marjan was stiekem een beetje nerveus, want ‘Ik sta nooit leuk op foto’s’. Ik kan je vertellen: die hoor ik vaak voor de fotoshoot. En ik vind het dan altijd fantastisch om mensen het tegendeel te bewijzen. Een fotoshoot is namelijk zo anders dan op een feestje worden gefotografeerd, waar mensen even snel een foto ‘knippen’. Net als je een slok neemt, een hap neemt van die lekkere chipjes of begint te praten. Ik neem de tijd, schiet veel beelden en geef advies over je houding.

Het duurde dan ook niet lang voor Marjan helemaal ontspannen was, en het samen met haar man Peter haast als een ontspannen uitje zag. En dat zie je terug in het resultaat!

Wat een leuke foto’s en wat hebben we leuke reacties gekregen. Ik ben helemaal trots. En ik vind nu echt wel dat iedereen die 25 jaar getrouwd is dit moet doen! – Marjan

Loveshoot Almere-Buiten
Loveshoot Almere-Buiten
Loveshoot Almere-Buiten
Loveshoot Almere-Buiten
Loveshoot Almere-Buiten
Loveshoot Almere-Buiten

P.S. Ook interesse in zo’n toffe loveshoot in Almere? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.