TROPISCH IJBURG? – portretfotografie Amsterdam

Portretfotografie Amsterdam

Wat ik het leukst vind aan op nieuwe plekken fotograferen? Plekjes spotten die je nooit had verwacht tegen te komen.

Onlangs ging ik naar Amsterdam IJburg voor een fotoshoot met Alexandra, die ein-de-lijk eens mooie profielfoto’s van zichzelf wilde. En tijdens deze shoot spotte ik een plekje waar mijn hart een sprongetje door maakte. Check de eerste foto’s in deze blog: het lijkt wel een kleurrijk dorpje in Zuid-Frankrijk. Stiekem is het niet meer dan twee containers dwars op elkaar, die dienst deden als surfschool. Door het riet dat er op bevestigd was, gaf het echter een heel andere uitstraling.

Naast de haven, een parkje en de kade met rotsen een aangename afwisseling voor wat extra kleur in de fotoshoot. Ik blij én Alexandra blij, want die heeft nu een serie vol kleurrijke foto’s. Een kleine selectie vind je hier onder.

Portretfotografie Amsterdam
Portretfotografie Amsterdam
Portretfotografie Amsterdam

Ook interesse in portretfotografie Amsterdam e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.