Vriendinnen fotoshoot

Op zoek naar een fotograaf voor een vriendinnen fotoshoot? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane fotoshoots.

Wil jij met een groep vriendinnen een keer een mooie én bovenal gezellige fotoshoot doen? Om jullie vriendschap te vieren of als vrijgezellenfeest. Naast portretfotografie is Perfect Portret gespecialiseerd in vriendinnen fotoshoots op locatie.

Vriendinnen fotoshoot: waar?

Het fotograferen van mensen doe ik het liefst op buitenlocaties. Ik vermijd hiermee extreem geposeerde houdingen en ga op een speelse manier te werk. Daarbij komt er veel plezier bij kijken!

Waar vind je deze locaties? Door het hele land, en overal om je heen. Met kinderen is in principe de achtertuin al voldoende, met een groep wijk ik vaak uit naar bijvoorbeeld een bos of het strand. Ook de binnenstad kan een mooie locatie zijn voor een spontane fotoshoot. Of allicht hebben jullie als groep wel een plek die belangrijk voor jullie is. Misschien wel het schoolplein waar jullie vriendschap ooit begon?

Samen met jou gaat Perfect Portret op zoek naar de locatie die het beste bij jou past. Jouw input is altijd welkom!

Vriendinnen fotoshoot: hoe ga ik te werk?

Gedurende 1,5 tot 2 uur zullen jullie allemaal individueel voor de camera staan. Ook zal ik in kleine groepjes foto’s maken en tot slot natuurlijk ook de groepsfoto’s. Doe gerust gek en wees vooral jezelf.

Na afloop zet ik een selectie van de foto’s online waaruit jullie je keuze kunnen maken.

Vriendinnen fotoshoot: wat kost een fotoshoot?

Een vriendinnen fotoshoot (groepsfotografie) bij Perfect Portret boek je vanaf € 245,-. Dit is inclusief 8 foto’s (digitaal aangeleverd op hoge resolutie), een uur fotografie en selectie & nabewerking.

Let op! Door de aanlevering van de digitale foto’s voorkom je hoge bijkomende kosten van nabestellingen, welke je bij andere fotografen wel hebt.

Meer over de mogelijkheden van een vriendinnen fotoshoot (groepsfotografie) >>

Perfect Portret, vriendinnen fotoshoot Wist je dat je bij Perfect Portret niet alleen terecht kunt voor een vriendinnen fotoshoot? Perfect Portret biedt ook de mogelijkheid tot newborn- & babyfotografie, zwangerschapsfotografie, kinderfotografie, trouwfotografie, portretfotografie & loveshoots.