DAAR WAREN ZE WEER – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere
Had jij vorige week het lentegevoel – net als ik – ook even te pakken? Dan is het deze week flink slikken. Regen & wind bepalen het weerbeeld. En de voorjaars-fotoshoots waar ik zo naar uitkeek, lijken opeens wel heel ver weg. Gelukkig loop ik achter met bloggen over de fotoshoots van vorig jaar. En kan ik je nu met zomerse plaatjes toch even weg laten dromen!

De oplettende kijker zal misschien bekende gezichten kijken. Fabiana en haar gezin komen al sinds 2012 bij mij; om het jaar boeken ze een familiefotoshoot. En elke keer plaats ik hier de foto’s en vertel jullie hoe geweldig ik deze fotoshoots vind. Vandaag val ik dus gewoon weer in herhaling.

Waarom ik van dit gezin hou? Niet alleen is het geweldig om die meiden te zien opgroeien, van ukkies tot tieners, ook ben ik dol op de kleding die Fabiana speciaal voor elke fotoshoot weer aanschaft. Allemaal uniek & toch één geheel. Ik hou ervan!

Elk jaar gaan we wel naar een nieuwe locatie en afgelopen zomer was het de beurt aan Stadslandgoed de Kemphaan, een van mijn favoriete locaties in Almere. Waarom? Het is er groen en het doet goed dienst als rustige achtergrond. De steigers, bruggetjes, bootjes en andere objecten zorgen daarnaast voor afwisseling. Een gevarieerde fotoshoot, waar moeder Fabiana erg blij mee was, is dan ook het resultaat.

Al vanaf dat onze meiden heel klein waren, gaan we om het jaar naar Laura voor een fotoshoot. Gewoon om die enorme veranderingen die kinderen doormaken vast te leggen voor later. Elke keer naar super tevredenheid, want de foto’s zijn natuurlijk en ontspannen en het gebruik van licht/tegenlicht is prachtig. We kunnen alweer niet wachten op 2020! – Fabiana

Wil jij komend voorjaar ook zo’n geweldige fotoshoot op de Kemphaan of elders? Wacht niet te lang met contact opnemen; de plekjes in maart, april en mei gaan al hard.

Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.