PAARS, PAARSER, PAARS – portretfotografie Blaricum

Portretfotografie Blaricum, Natasja

Als de hei er zo mooi bij ligt als in deze tijd, dan gaat mijn hart sneller kloppen. Hoe mooi is al dat paars?!?!? Ik was dan ook erg blij dat ik last minute een zomerse fotoshoot met Natasja kon inplannen.

Zomers; ja, dat was het twee weken geleden nog. Nu het de afgelopen dagen met bakken uit de hemel komt, is dat nauwelijks meer voor te stellen. Wij hadden gelukkig nog wel dat mooie zonnetje én bovenal heel veel paars. We spraken namelijk af bij de Tafelberg in Blaricum. Als je ergens in ‘t Gooi mooie hei hebt, dan is het wel hier. En dat bewijzen de foto’s!

Natasja, die ik ken uit de reisblogwereld (check snel Watzijzegt.com) vond het tijd voor nieuwe profielfoto’s. Dat hebben we dus even geregeld. Van een vrolijke dame met zomers jurk in de hei, tot een sophisticated lady in een fantastische rok. Mét tegenlicht, want daar ben ik dol op.

Voor de camera staan, vind ik meestal behoorlijk ongemakkelijk. Met Laura was het vooral een gezellige ochtend op de hei, waarbij zij zichzelf in onmogelijke bochten wrong voor het perfecte plaatje. Het resultaat: een relaxte shoot én een prachtige serie foto’s, waar ik ontzettend blij mee ben! – Natasja

Mocht jij nu enthousiast zijn geworden en denken ‘Hey dat wil ik ook!’, moet ik je wel teleurstellen. I.v.m. vakantie neem ik op dit moment geen fotoshoots aan. Wel weer vanaf eind september en zelfs dan kan je nog zomerse foto’s krijgen. Dat bewijst deze fotoshoot van vorig jaar! Schroom dus zeker niet om me te mailen!

Portretfotografie Blaricum, Natasja
Portretfotografie Blaricum, Natasja
Portretfotografie Blaricum, Natasja
Portretfotografie Blaricum, Natasja
Portretfotografie Blaricum, Natasja
Portretfotografie Blaricum, Natasja
Portretfotografie Blaricum, Natasja

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.